Hallandsposten

Dags för tredje programmet av världens minsta talkshow

- ULLAMI NYHUUS

I dag sänds det tredje avsnittet av ”Bagarstuga­n – Världens minsta talkshow” där Hanna Dahlberg Leuhusen samtalar med spännande gäster.

Tre Halmstadmu­siker är inbjudna till veckans program: Mike ”Litte Mike” Watson, Hampus Carlsson och Carl-johan Fogelklou, som är basist i Mando Diao. Han trivdes väldigt bra i Bagarstuga­n.

Vad gillade du bäst med programmet?

– Det var så roliga gäster! För min del var det framför allt jättekul att få träffa Mike Watson. Jag såg jag väldigt mycket upp till honom när jag var tonåring och lyssnade på alla skivor där han var med och spelade. Sen visade det sig att Hampus Carlsson lyssnade mycket på Mando Diao när han var tonåring, så det var verkligen en del som knöts ihop här. Talkshowen i sig tycker jag är väldigt profession­ellt gjord.

Klockan 15 i eftermidda­g läggs programmet ut på Hallandspo­stens sajt. Vad pratade ni om?

– Oj, det minns jag knappt. Vi gjorde inspelning­en i mars, så det är ju ett tag sedan, men det blev såklart mycket om musik.

Du är medlem i Mando Diao, som är kända över hela landet. Vad händer just nu?

– Jag har precis kommit hem från Malmö där Mando Diao både spelat in ny musik och varit med i radions ”P3 Älska”. Sen jobbar jag också med att producera andra – bland annat Hanna Dahlberg Leuhusen, som ju är programled­are i talkshowen.

 ?? Bild: MARTIN HOLMBERG ?? FINAL. Programled­aren Hanna Dahlberg Leuhusen tillsamman­s med sina gäster i ”Bagarstuga­n – världens minsta talkshow”: Fr v: Mike ”Litte Mike" Watson, Hampus Carlsson och Carljohan Fogelklou.
Bild: MARTIN HOLMBERG FINAL. Programled­aren Hanna Dahlberg Leuhusen tillsamman­s med sina gäster i ”Bagarstuga­n – världens minsta talkshow”: Fr v: Mike ”Litte Mike" Watson, Hampus Carlsson och Carljohan Fogelklou.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden