Hallandsposten

Trio tolkar hits av rocklegend­erna

- PER KÅGSTRÖM 010-471 51 33 pk@hallandspo­sten.se

Allt fler stjärnor faller, för två dagar sedan dog Fats Domino. Men musik från tre av rockens tidigaste idoler – Elvis, Jerry Lee Lewis och Roy Orbison – kan höras i kväll på Halmstads teater.

Det är Paul Larcombe, Jerry Carlsson och Johnny Duvert som är ute på en nostalgitu­rnén ”The Legends – World class heroes” och utlovar versioner som ligger oerhört nära originalar­tisterna.

PAUL LARCOMBE FRÅN England imiterar Elvis Presley och gör det så träffsäker­t att han rankats som etta i denna gren i Europa. Han har dessutom varit bland de tio bästa i världen, i den prestigefy­lla tävlingen Elvis Presley Enterprise­s, och uppträtt i många radio- och tv-stationer i USA och England.

Svenskarna Jerry Carlsson och Johnny Duvert som tolkar Jerry Lee Lewis respektive Roy Orbison har varit flera gånger tidigare i Halmstad.

Bägge två slog i genom i TV4:S ”Sikta mot stjärnorna” och har sedan medverkat i flera Tv-program, bland annat ”Bingolotto”.

Jerry Carlsson har länge hamrat och dribblat på pianotange­nterna, för att bästa sätt återge Jerry Lee Lewis musik.

JOHNNY DUVERT LIKNAR Roy Orbison såväl till rösten som de mörka glasögonen, och har under åren turnerat med sin föreställn­ing ”The Roy Orbison Story”.

 ?? Bild: PER-OLOF SVENSSON ?? JOHNNY DUVERT.
Bild: PER-OLOF SVENSSON JOHNNY DUVERT.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden