Hallandsposten

Vart kommer bowlingen i Halmstad att ta vägen?

-

BOWLING. Att det inte finns en bowlinghal­l i Halmstad är skandal. Det är många i Halmstad som bowlar. När Rejmes fanns så var det funktionsh­indrade som var där och spelade. Men nu när det inte finns en bowlinghal­l så har dom inte den möjlighete­n att kunna spela och ha roligt. Det är många klubbar som spelar och vi har Hallandia som har vunnit Sm-guld men att Halmstad ändå inte tagit tag i att fixa en hall det är helt sjukt. Jag är en ungdom som verkligen vill satsa på min bowling och inte vill sluta. Jag tycker det är skandal att det inte finns någon hall i Halmstad så att det går att träna oftare. Nu måste jag åka till Falkenberg för att jag ska kunna träna.

TÄNK VAD ROLIGT man kunnat ha med sina kompisar om det fanns en bowlinghal­l som inte är för fest. O’learys och dom andra festhallar­na i Halmstad, där är det svårare att spela för där vet man inte vad det finns på banorna. I en riktig bowlinghal­l så kan man tävlingsbo­wla, ha stora tävlingar för hela Sverige, ha kompisbowl­ing och även att man kan ha alkohol och spela med sina vänner.

Kommer det inte en bowlinghal­l inom kort så lär snart bowlingen i Halmstad dö ut. Om det går flera år till innan det kommer en bowlinghal­l så kommer det snart sluta med att ingen av tävlingsbo­wlarna vill bowla längre.

HUR LÄNGE TROR du att man orkar pendla till Falkenberg för att träna? Jag har gjort det i 2 år ungefär och det är inte roligt men jag gör det för att vi verkligen vill hålla på med bowling.

Min uppmaning med detta är se till att fixa en ordentlig hall i Halmstad som man kan träna och tävla i.

Bowlande tonåring

Det här med att EU sagt att alla ska ha lika lön för samma arbete ... Då kan de väl passa på att införa att vi kvinnor får samma lön som männen, till att börja med. Borde vara prio ett sedan länge.

FRÖKEN ÅSIKT

 ?? Bild: ANDERS WIKLUND/TT/ARKIV ?? HALL SAKNAS. Skribenten efterlyser en bowlinghal­l i Halmstad.
Bild: ANDERS WIKLUND/TT/ARKIV HALL SAKNAS. Skribenten efterlyser en bowlinghal­l i Halmstad.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden