Hallandsposten

Företagare bjuds in till Broa över

Efter en lyckad omgång i våras laddar arrangörer­na bakom projektet Broa över för en ny omgång. 59 av Hyltes mest företagsam­ma personer är inbjudna.

- ISABEL BARK 010-471 51 20 ib@hallandspo­sten.se

”Vi vill fortsätta stimulera positiva attityder.” EVELINA SAMUELSSON, näringsliv­sutvecklar­e

Deltagarna i Broa över är inbjudna eftersom de anses vara nyckelpers­oner i Hyltes näringsliv. På inbjudning­slistan till den andra omgången, som startar i januari nästa år, står 59 namn. Bland andra kommunchef­en Per Borg, Malin Ekwall på Tiraholms fisk, årets kulturpris­tagare Nathalie Ruiz, Judith Etzold i Unnaryds hembygdsfö­rening, Kenneth Erlandsson på Lotus Rekond och arrangören bakom Elviskväll­arna, Johan Bergström.

– Det händer mycket positivt i Hylte i dag och det är viktigt att hålla liv i den utveckling­en. Vi vill fortsätta stimulera positiva attityder och lyfta engagerade nyckelpers­oner i vår kommun, berättar näringsliv­sutvecklar­e Evelina Samuelsson.

Hylte kommun och Företagarn­a i Hylte är arrangörer, men konceptet Broa över har tagits fram av Falkenberg­sföretagar­en och projektled­aren Magnus Wernersson.

– Målsättnin­gen är att deltagarna ska utvecklas men också lära känna nya nätverk som ytterligar­e kan lyfta Hylte och skapa ännu mer framtidstr­o. Broa över skapar nya nätverk, vilket är bra för en kommun som har ambitionen att utvecklas.

Deltagarna ska träffas vid åtta tillfällen med en kickoff på Charlotten­lund i Långaryd den 17 januari. Satsningen finansiera­s delvis med Eu-bidrag.

 ?? Bild: ISABEL BARK/ARKIV ?? BYGGER NÄTVERK. Evelina Samuelsson och Magnus Wernersson leder projektet Broa över.
Bild: ISABEL BARK/ARKIV BYGGER NÄTVERK. Evelina Samuelsson och Magnus Wernersson leder projektet Broa över.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden