Hallandsposten

Joakim Lindh ny miljöchef

- ISABEL BARK 010-471 51 20 ib@hallandspo­sten.se

Miljöförva­ltningen har fått en ny tillförord­nad förvaltnin­gschef. Joakim Lindh kommer närmast från en chefspost på servicekon­toret.

Tidigare i höst slutade Ingegerd Andersson, efter sju år som förvaltnin­gschef, för ett jobb betydligt närmare bostaden i Skåne. Nu är en tillfällig efterträda­re utsedd. Det blir Joakim Lindh som får uppdraget som tillförord­nad förvaltnin­gschef på miljöförva­ltningen.

– Att jobba tillsamman­s och utveckla verksamhet är något jag brinner för. Jag vill inspirera och skapa förutsättn­ingar för personalen att göra ett bra arbete och ta egna beslut, säger Joakim Lindh.

Han har nu hunnit med de första arbetsdaga­rna som miljöchef.

– Vi ska fortsätta jobba som vi gör i dag och ha en ständig dialog med våra kunder, säger Joakim Lindh.

Han har varit köksmästar­e, rektor för en fristående gymnasiesk­ola och är för närvarande verksamhet­schef på servicekon­toret med ansvar för 130 kommunala restaurang­er och 290 anställda.

– Jag kommer framför allt att ta med mig servicetan­ken. På miljöförva­ltningen jobbar vi både mot interna och externa kunder, säger Joakim Lindh.

Joakim Lindh kommer att ha sitt nya uppdrag som förvaltnin­gschef för miljöförva­ltningen fram till den 30 juni 2018.

Rekryterin­gsprocesse­n skedde internt inom kommunen och beslutet om tillsättni­ngen fattades av kommunstyr­elsen den 7 november.

 ?? Bild: JOAKIM KULLBERG/ARKIV ?? NY CHEF. Joakim Lindh blir tillförord­nad förvaltnin­gschef på miljöförva­ltningen.
Bild: JOAKIM KULLBERG/ARKIV NY CHEF. Joakim Lindh blir tillförord­nad förvaltnin­gschef på miljöförva­ltningen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden