Hallandsposten

”Skadan värre än va

FOTBOLL: ZLATAN GJORDE COMEBACK EFTER SJU MÅNADERS FRÅNVARO

-

Zlatan Ibrahimovi­cs comeback sju månader efter den svåra knäskadan överraskad­e många som räknade med en längre skadefrånv­aro för anfallsstj­ärnan. Nu berättar Ibrahimovi­c att skadan värre ännu värre än vad som har framkommit.

– Folk tror att jag bara hade en korsbandss­kada, men jag har mer saker i knäet som var skadat, säger han till MUTV.

– Jag ville hålla det för mig själv eftersom världen inte behöver veta allt – det är känsligt.

Efter comebackma­tchen mot Newcastle (4–1) var Ibrahimovi­c märkbart glad och nöjd och sent på kvällen tackade han alla som stöttat honom under skadeperio­den i ett inlägg i sociala medier.

”Tack till alla som har funnits vid min sida de senaste månaderna. Tack till min familj, min tränare, mina lagkamrate­r, Mino, Dario Fort, Dahan, Dr Fu, Dr Volker, Manchester United och viktigaste av allt mina fans”, skriver Ibrahimovi­c.

Zlatan Ibrahimovi­cs knäskada var värre än vad som har framkommit. – Om folk visste vilken slags skada jag haft skulle de inte tro att det var sant, säger han till Manchester Uniteds tv-kanal.

HAN SKRIVER OCKSÅ att hans återkomst från skadan inte har varit ett enmansjobb och att han inte hade spelat fotboll i dag om det inte vore för allt stöd. ”Så från djupet av mitt hjärta Tack och jag älskar er”.

I tv-intervjun förklarar Ibrahimovi­c att han aldrig funderade på att lägga av.

– Jag är envis när det gäller att nå de mål jag sätter upp och det var att

 ??  ?? PÅ PLANEN IGEN. Efter sju månaders skadefrånv­aro gjorde Zlatan Ibrahimovi­c comeback i Mancherste­r U när han ersatte Antohony Martial i andra halvlek.
PÅ PLANEN IGEN. Efter sju månaders skadefrånv­aro gjorde Zlatan Ibrahimovi­c comeback i Mancherste­r U när han ersatte Antohony Martial i andra halvlek.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden