Hallandsposten

Gammal gladiator tar över i Lyxfällan

- LINUS BRÄNNSTRÖM/TT TV

Hon är känd för att stjälpa utmanare i Gladiatore­rna. Nu ska Magdalena Athena Kowalczyk i stället hjälpa människor i Lyxfällan. ”Det är en livsdröm som besannas”, säger hon i ett uttalande.

När Lyxfällan gör comeback i tv blir det i en ny form med fyra olika experter i stället för två fasta programled­are. Sedan tidigare är det känt att Frida Boisen och Magnus Hedberg blir två av experterna.

Nu avslöjar TV3 att civilekono­men Magdalena Kowalczyk samt terapeuten och författare­n Patrik Wincent också kommer att synas som experter i programmet.

Magdalena Kowalczyk är sedan tidigare mest känd som profession­ell thaiboxare och som Athena i TV4:S tävlingspr­ogram Gladiatore­rna.

”Det här blir coaching 2.0 – det är en sak att skrika på folk att göra burpees, men när det gäller människors privatekon­omi så blir det lite mer komplicera­t. Det är en större utmaning att balansera pedagogik, stränghet och pepp. Jag är väldigt van vid att hantera budget och pengaflöde­n, och det ska bli så kul att få göra det jag kan i en kontext som hjälper andra”, säger Kowalczyk i ett uttalande.

Den nya säsongen av Lyxfällan, den 24:e i ordningen, får premiär i TV3 den 1 februari. De fyra experterna kommer att medverka parvis i programmet under våren.

 ?? Bild: JOHNNY WOHLIN ?? NY LINEUP. De nya Lyxfällan-experterna: Patrik Wincent, Frida Boisen, Magdalena Kowalczyk och Magnus Hedberg.
Bild: JOHNNY WOHLIN NY LINEUP. De nya Lyxfällan-experterna: Patrik Wincent, Frida Boisen, Magdalena Kowalczyk och Magnus Hedberg.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden