Hallandsposten

BEGRAVNING­AR

-

Jessica Hyldegård och Peter Runnerströ­m, Harplinge fick den 26 oktober en pojke som heter Vidar. Han vägde 3440g och var 51cm lång. Syskonen heter Agnes, Julia & Flisa. * I S:ta Anna kapell har hållits borgerlig begravning­sakt för Richard Carlsson, Halmstad. Musik som spelades var: För kärlekens skull med Ted Gärdestad, Jag vill tacka livet med Arja Saijonmaa, Heaven med Alice Babs, Empty room med Sanne Nielsen, All of me med Billie Holiday samt When you wish upon a star med Glenn Miller Orchestra. Borgerlig officiant var Jonas Ottosson. Avsked togs i kapellet och som avslutning spelades Time to say goodbye med Sarah Brightman och Andrea Bocelli.

* I S:t Clemens kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Ann-charlotte ”Lotta” Dahlström, Laholm. Som inledning spelade musikdirek­tör Robert Hallberg på flygeln Bridge over troubled water av P Simon. Han ackompanje­rade därefter Malin Olsson som sjöng The rose av A Mcbroom, Gabriellas sång av P Bäckman/s Nilsson samt Eternal love. Ränneslövy­sby kyrkokör sjöng Blott en dag av L Sandell under ledning av Per-erik Jansson. Griftetal och överlåtels­e hölls av kyrkoherde emeritus Cai Lundberg. Efter att släkt och vänner vid kistan tagit ett sista farväl spelade Robert Hallberg avslutning­svis på orgeln Tröstevisa av B Andersson.

* I S:ta Anna kapell har hållits borgerlig begravning­sakt för Inger Dahlström, Halmstad. Som inledning spelades Så skimrande var aldrig havet av med Marie Fredriksso­n. Borgerlig officiant var Jonas Ottosson. Övrig musik som spelades var Jag har hört om en stad med Christer Sjögren, Som en bro över mörka vatten med Tommy Körberg, Härlig är jorden med Christer Sjögren. Avsked togs i kapellet och som avslutning spelades Tröstevisa med Benny Andersson.

* I Mårdaklevs kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Hendry Grengården, Östra Frölunda. Som inledning spelade David Norén på trumpet och Ann-christin Aronsson på orgel den skotska folkmelodi­n Amazing grace, varefter solisten Emma Lygnekil sjöng Ovan regnbågen av H Arlen. Officiant var komministe­r Tobias Bäckström. Vid avskedet framförde Ann-christin Aronsson på tvärflöjt och David Norén på piano Koppången av P-E Moraeus.david Norén avslutade akten med att sjunga Som en bro över mörka vatten av P Simon/å Arenhill.

* I Snöstorps kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Lisbeth Johansson, Halmstad. Akten inleddes med att musikdirek­tör Stefan Wikrén på orgel spelade Så skimrande var aldrig havet av E Taube. Officiant var komministe­r Stellan Bengtsson. Vid båren tog maken och barnen med familjer samt övrig släkt och vänner ett sista farväl och som avslutning spelades Himlen är oskyldigt blå av T Gärdestad.

* I S:ta Anna kapell har begravning­sgudstjäns­t hållits för Allan Skoog, Halmstad. Som inledning spelade organist Christina Lindkvist Tröstevisa av B Andersson varefter Anna Holmgren sjöng Som en bro över mörka vatten av P Simon/å Arenhill. Officiant var komministe­r Torbjörn Andersson. Gudstjänst­en avslutades med man unisont sjöng Jag har hört om en stad ovan molnen av L Lithell.

* I S:ta Anna kapell har begravning­sgudstjäns­t hållits för Birgit Stenfeldt, Halmstad. Som inledning spelade musikdirek­tör Ave verum corpus av W A Mozart varefter han sjöng Dagen är nära av G F Händel. Officiant var sjukhusprä­sten Anders Pihl. Efter att familj, släkt och vänner tagit avsked vid kistan sjöng solisten Jag skall gå genom tysta skyar av D Andersson. Akten avslutades med att organisten spelade Ave Maria av J S Bach/c Gonoud.

 ??  ??
 ??  ?? Stina Elvland och Johan Jonsson, Halmstad fick den 12 oktober en pojke som heter Leo. Han vägde 3245g och var 49cm lång.
Stina Elvland och Johan Jonsson, Halmstad fick den 12 oktober en pojke som heter Leo. Han vägde 3245g och var 49cm lång.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden