Hallandsposten

Hylte/halmstad är

VOLLEYBOLL: ENBART GULD RÄKNAS I UPPSALA

-

Hylte/halmstads herrar är först ut under Grand Prix-slutspelet i Fyrishov i Uppsala.

De tar sig an Sollentuna i en tidig match som börjar redan klockan tio på förmiddage­n.

– DET BLIR till att gå upp tidigt och ta en morgonprom­enad innan vi åker till hallen och stretchar och har en längre uppvärmnin­g, säger herrcoache­n Per-erik Dalqvist.

FÖR HYLTE/HALMSTAD gäller det att vara vaken och på tårna direkt.

– Sollentuna spelar en snål volleyboll och har förstärkt med några duktiga spelare, säger Dalqvist.

– Men vi har en högre högstanivå än dem och kan vi bara minska våra egna misstag har vi en bra chans.

Herrlaget får tillbaka Anton Tegenrot till helgens matcher. Viktor Lindberg är igång i träning igen och Nicholas Goodell blir bättre och bättre.

– Vi kommer inte i toppform på grund av de tre spelarna men vi har tränat på bra efter förutsättn­ingarna, säger Per-erik Dalqvist.

Han tycker att det ska bli en rolig tillställn­ing.

– Att få spela ett Grand Prix mitt i serien och få spela om något som verkligen betyder mycket är välkommet, säger Dalqvist och fortsätter:

– Det kommer att vara mycket volleyboll­folk på plats och att herrarna, damerna, veteranern­a och ungdomarna spelar samtidigt där det handlar om vinna eller försvinna är jätterolig­t.

Även damernas coach Tony Westman tycker att det ska bli en

Hylte/halmstads damer och herrar befinner sig i Uppsala för att spela Grand Prix i helgen. Det blir två intensiva speldagar där siktet är inställt på respektive förstaplat­ser.

 ??  ?? GRAND PRIX-MATCHER. Hylte/halmstads damer och herrar spelar Grand Prix i helgen. Herrarna möter Sollentuna i sin semifinal och damerna möter Lindesberg.
GRAND PRIX-MATCHER. Hylte/halmstads damer och herrar spelar Grand Prix i helgen. Herrarna möter Sollentuna i sin semifinal och damerna möter Lindesberg.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden