Hallandsposten

Sofia dejtar inför svenska folket

- SARA ÖSTER so@hallandspo­sten.se

I programmet ”Hemlig beundrare”, som sänds i TV3, får man följa flera personer som vågar ta steget att bjuda ut den de hemligt beundrat under en längre tid. I kvällens program möter Halmstadbo­n Sofia Gravert, 20 år, en gammal flört.

Den så kallade flörten heter Arman Elijah, är 24 år och kommer från Helsingbor­g. Men att det var just han var Sofia ovetandes om tills de möttes i Stockholm under inspelning­en.

– Jag blev uppringd av produktion­en strax före jul, och de berättade att jag hade en hemlig beundrare och frågade om jag ville vara med. Först tänkte jag ”varför händer detta just mig”? Sedan gick jag med på det, för jag hade ju inget att förlora, säger hon.

Sofia bor i Halmstad och pluggar på Högskolan. Hon och Arman lärde känna varandra för cirka fyra år sedan när de båda bodde i Helsingbor­g. Då var de nämligen också ute på en dejt, men det hela ”rann ut i sanden”, konstatera­r Sofia. Skillnaden nu är att de nu ska dejta inför hela svenska folket.

– Det kändes riktigt awkward faktiskt. Vi känner varandra väldigt väl och det blir vanligtvis aldrig stelt när vi hänger med varandra. Men nu satt vi rakt upp och ner och drack vin – ingen musik och ingen mat. Jag är väldigt nervös inför programmet i kväll, säger Sofia. Men hur var reaktionen när du fick veta vem som var din hemliga beundrare?

– Jag blev jätteglad att var just Arman. Vi har ju känt varandra länge och vi har varit kompisar i flera år. Jag tycker att han är rolig och charmig, säger Sofia.

Hur dejten faktiskt gick kan man se i kvällens avsnitt av ”Hemlig beundrare” på TV3.

 ?? Bild: PRESSBILD ?? Arman Elijah från Helsingbor­g har en hemlig crush på Sofia Gravert, Halmstad.
Bild: PRESSBILD Arman Elijah från Helsingbor­g har en hemlig crush på Sofia Gravert, Halmstad.
 ?? Bild: PRIVAT ?? Sofia Gravert.
Bild: PRIVAT Sofia Gravert.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden