Hallandsposten

Hur gick dejten i tv-rutan?

- SARA ÖSTER

I tisdags visades avsnittet ”Hemlig beundrare” i TV3 där man fick se Halmstadbo­n Sofia Gravert gå på dejt med en kille som beundrat henne i hemlighet under en längre tid, nämligen Arman Elijah från Helsingbor­g. Frågan nu efteråt är såklart - hur gick det? För cirka fyra år sedan swipades det höger från två olika håll och oh la la – Sofia och Arman matchades. De gick då på dejt men det hela rann sedan ut i sanden. Nu, några år senare, dejtade de återigen men i tvrutan inför hela svenska folket.

* Hej hej Sofia! Berätta, hur var dejten? – Den var jätterolig men samtidigt väldigt konstig. När jag satt där med Arman framför mig så kändes det som att det var stelt i och med alla kameror runt omkring. Hela grejen blev rätt märklig, men det var absolut en rolig upplevelse.

* Vad gjorde ni? – Jag visste ju först och främst inte alls vem som var min hemliga beundrare. Det började med att jag fick sitta och vänta vid ett bord på en restaurang och sedan dök Arman upp. Jag blev jätteglad att det var just han – inte alls överraskad. Han kändes som en sådan person som skulle kunna göra något sådant här. Men vi satt på restaurang­en och drack vin, och försökte prata normalt trots kamerorna.

* Men om det kändes stelt, vad pratade ni om? – Ja, alltså, det var ju det som var det roliga, vi hade typ ingenting att prata om. Men i vanliga fall har vi aldrig svårt att prata, det blir aldrig stelt. Men vi försökte – haha.

* Okej, ni var på restaurang­en – och vad hände efteråt? – Efteråt gick vi och åt middag, eftersom vi inte fick någon under programmet. Sedan så festade vi hela natten på Café Opera. Dagen efter så åkte vi hem igen. Vi hade en jätterolig kväll och jag ångrar absolut inte att jag var med.

* Detta spelades in för några månader sedan, dejtar ni fortfarand­e? – Jag tycker väldigt bra om Arman. Men det kommer nog tyvärr aldrig att bli mer än vänskaplig­a känslor från min sida. Arman är jättefin på alla sätt – rolig, snäll, charmig – men känslorna finns bara inte där. Men jag är bara 20 år och jag har ingen stress över att jag måste hitta någon nu. Dyker den rätte upp så gör den.

* Så, du är singel? – Yes, jag är singel i dag!

 ??  ?? TV-DEJT. Sofia Gravert och Arman Elijah dejtade i programmet ”Hemlig beundrare”. Avsnittet visades i tisdags i TV3.
TV-DEJT. Sofia Gravert och Arman Elijah dejtade i programmet ”Hemlig beundrare”. Avsnittet visades i tisdags i TV3.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden