Hallandsposten

Begravning­ar

-

I Oskarström­s kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Margit Andersson, Oskarström. Akten inleddes med att kantor Ylva Ericsson spelade Air av Bach på piano. Officiant var komministe­r Mikael Isaksson. Vid båren tog barnen med familjer samt övrig släkt och vänner ett sista farväl och som avslutning spelades Tröstevisa av B Andersson.

I S:ta Anna kapell har begravning­sgudstjäns­t hållits för

Olof Frick, Halmstad. Akten inleddes med att musikdirek­tör Gunnar Nilsson på orgel spelade Air av Bach därefter spelades Håll mitt hjärta av B Skifs samt Anthem av T Körberg. Officiant var komministe­r Torbjörn Andersson. Vid kistan tog anhöriga, släkt och vänner ett sista farväl. Akten avslutades med att organisten spelade Largo av Vivaldi.

I S:ta Anna kapell har hållits begravning­sgudstjäns­t för Leif

Högfeldt, Halmstad. Som inledning spelade kantor Cecilia Sandgren på piano Imagine av J Lennon. Officiant var komministe­r Torbjörn Andersson. Avsked togs i kapellet och som utgång spelades Så skimrande var aldrig havet av E Taube.

I S:ta Anna kapell har begravning­sgudstjäns­t hållits för Lilian Jönsson, Halmstad. Som inledning spelade musikdirek­tör Stefan Wikrén Candle in the wind av E John. Officiant var kyrkoherde Magnus Aasa. I din himmel av S Aldén/p Boström/b Ljunggren framfördes av Magnus Aasa och Stefan Wikrén. Till tonerna av folkmelodi­n Amazing grace bars kistan ut till graven där familj, släkt och vänner tog sitt avsked.

I Kvibille kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för

Erling Magnusson, Halmstad. Som inledning spelade organist Helena Palm Var jag går i skogar berg och dalar av C.O Rosenius. Därefter sjöng Nina Widegren till ackompanje­mang av Helena Palm Gabriellas sång av P Bäckman/s Nilsson. Officiant var Michael Franzén. Under begravning­sakten läste Johannes Gränne dikten ”Till morfar” av J Gränne. Efter att familj, släkt och vänner tagit avsked vid kistan sjöng solisten Du är alltid en del utav mig av L Berghagen. Akten avslutades med att organisten spelade Tröstevisa av B Andersson.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden