Hallandsposten

Gunnar Högberg

-

Mitt hjärta känns tomt och kallt, så småningom kommer det åter fyllas med alla vackra och underbara minnen vi skapat tillsamman­s. Vår varma kärlek för varandra, alla fantastisk­a resor, våra skratt och tårar, all underbar musik och konserter vi lyssnat och varit på, våra drömmar om framtiden, samtal om livet, de stunder som vi upplevt med en sådan närhet och förtroende som man bara kan få uppleva med en annan person.

Självklart känner jag mig förlorad utan din alltid tillgängli­ga stora varma famn som jag alltid tryggt kunde krypa in i utan att känna mig dum. Du var min bästa vän, min vackra man, min trygghet, vägledare och själsvän. Vi var så nöjda med att bara vara med varandra och upplevde så mycket tillsamman­s som kommer hjälpa mitt hjärta att tryggt slå vidare.

Du älskade det enkla i livet, blandade varje fredag en Vesper av högsta kvalitet men var nöjd med att sitta i soffan och dricka den tillsamman­s med mig. Du satte alltid andras behov före dina egna, du hade det största och varmaste hjärtat, det underbaras­te leendet varje dag du kom hem från jobbet även om du var trött. En av de saker jag älskade och beundrade mest med dig var din totala prestigelö­shet, även om du hade en hög position i yrkeslivet och var framgångsr­ik så framhävde du aldrig din titel utan sa bara att du jobbade med ekonomi. Du var du, och behövde inte det för att skina.

Det är ingen som mött dig utan att bli påverkad av din närvaro och ditt genuina intresse för kulturer och människor i din närhet och världen över. Inte bara min värld är totalt förändrad efter förlusten av dig. Världen har förlorat den finaste och vackraste själ jag mött.

Du finns i mitt hjärta för alltid, tacksam för att jag fick en så stor plats i ditt.

Din Marie & Vår lilla Eddie

 ?? Bild: PRIVAT ??
Bild: PRIVAT

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden