Hallandsposten

BEGRAVNING­AR

-

* I Harplinge kyrka har hållits begravning­sgudstjäns­t för Kerstin Andersson, Halmstad. Akten inleddes med att kantor Sven Engström spelade på orgel ”Tröstevisa” av B Andersson. Minnestal av barnbarnet Agnes Nilsson. Organisten pianoackom­panjerade därefter Johanna Ström som sjöng ”Utan dina andetag” av J Berg, samt ”Gabriellas sång” av P Bäckman. Officiant var Kyrkoherde Peder Jarnvall. Efter att familj, släkt och vänner tagit avsked vid kistan spelades på orgel den skotska folkmelodi­n ”Amazing Grace”.

* I Snöstorps kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Ann-marie Hammarin, Halmstad. Som inledning spelade kantor Lena Nielsen på piano Saknadens rum av B Andersson. Officiant var komministe­r Per Moberg. Avsked togs i kyrkan och som utgång spelades Tröstevisa av B Andersson.

* I Breareds kyrka har hållits begravning­sgudstjäns­t i stillhet för Rositha Henriksson, Oskarström. Officiant var komministe­r Mikael Isaksson och för musiken svarade kantor Ann Möllerströ­m.

* I S:ta Gertruds kapell har begravning­sgudstjäns­t hållits för Inga-lill Moberg, Knäred. Som inlednings­musik spelade kantorn Gustav Natt och Dag på orgel den skotska folkmelodi­n Amazing Grace. Därefter läste sonen Leif text under tiden som barnbarnet Robert framförde på gitarr, Känn ingen sorg för mig i Göteborg av H Hellström. Präst var kontraktsp­rost Anders Knutsson. Vid kistan tog anhöriga, släkt och vänner ett sista avsked och farväl. Efter avskedet sjöng Viktoria Frick, Där rosor aldrig dör ackompanje­rad av Gustav på piano. Som avslutning spelade kantorn på piano, Barnatro av Westling.

* I Unnaryds kyrka har hållits en begravning­sgudstjäns­t för Nils Nilsson, Unnaryd. Som inledning spelade kantor Daryl Stenström Air av Bach. Officiant var kyrkoherde emeritus Rune Bolmblad. I kyrkan tog de närmaste tillsamman­s med övrig släkt och vänner ett sista farväl. Som avslutning spelade kantorn den skotska folkmelodi­n Amazing grace.

* I Steninge kyrka har hållits begravning­sgudstjäns­t för Kerstin Nyman, Laholm. Som inledning spelade kantor Sven Engström Änglamark av Taube. Officiant var komministe­r Jörgen Franzén. Avsked togs i kyrkan och som utgång spelades My way av P Anka.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden