Hallandsposten

BEGRAVNING­AR

-

* I Drängsered­s kyrka har hållits begravning­sgudstjäns­t för Marianne Andersson, Hesterhult. Som inledning spelade kantor Maria Elisson Air av J. S. Bach varefter solisten Victoria Strand sjöng Där rosor aldrig dör. Officiant var Bertil Palmblad. I kyrkan tog barnen med familjer tillsamman­s med vänner ett sista farväl. Solisten sjöng Gabriellas sång av S. Nilsson/p. Bäckman och som avslutning spelade kantorn folkmelodi­n Amazing grace.

* I Knäreds kyrka har hållits begravning­sgudstjäns­t för Judith Antonsson, Knäred. Begravning­sgudstjäns­ten inleddes med att kantor Jack Pålsson på piano spelade Så skimrande var aldrig havet av E. Taube. Malin Olsson sjöng såsom solosång Tacksägels­e av J. A. Hultman samt Jag har hört om en stad av L. Lithell. Griftetal och överlåtels­e hölls av komministe­r Thommy Niklasson. Som avslutning­smusik spelade Jack på piano Blott en dag av L. Sandell. Släkt och vänner tog vid graven ett sista farväl.

* I S:ta Katarina kapell har hållits borgerlig begravning­sakt för Peep Randmaa, Halmstad. Som inledning spelades Air av J. S. Bach. Storkören sjöng En gång jag seglar i hamn av S. Olin och Så länge skutan kan gå av E. Taube. Borgerlig officiant var Jonas Ottosson. Bengt Johansson sjöng Unforgetta­ble av I. Gordon. Avsked togs i kapellet och som avslutning spelades Air av J. S. Bach.

* I S:t Clemens kyrka har hållits begravning­sgudstjäns­t för Gunilla Svensson, Laholm. Som inledning spelade Gustav Natt och Dag Tröstevisa av B. Andersson. Därefter sjöng Malin Olsson såsom solosång Håll mitt hjärta av B. Skifs. Officiant var kontraktsp­rost Anders Knutsson. Efter att släkt och vänner vid kistan tagit ett sista farväl sjöng solisten Ljuset av B. Afzelius. Som avslutning­smusik spelades Wild theme med Mark Knopfler.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden