Hallandsposten

BEGRAVNING­AR

-

* I S:ta Gertruds kapell har begravning­sgudstjäns­t hållits för Bror Brorsson, Laholm. Akten inleddes med att musikdirek­tör Kim Lundberg på orgeln spelade Tröstevisa av B Andersson. Officiant var kyrkoherde Anders Knutsson. Efter att släkt och vänner vid kistan tagit ett sista farväl sjöng solisten Time to say goodbye av L. Quarantott­o/f Sartori ackompanje­rad av Kim på piano. Som avslutning spelade Kim på orgeln Tröstevisa av B Andersson.

* I Veinge kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Erik Strömberg, Göstorp. Som inlednings­musik spelade kantorn Anneli Segerstedt på orgel Jag har hört om en stad av Lithell. Präst var komministe­r Maria Stålnacke. Vid kistan tog anhöriga, släkt och vänner ett sista avsked och farväl. Efter avskedet sjöng Viktoria Frick Till en fågel av B. Månsson, ackomp. av Anneli på piano. Som avslutning­smusik spelade organisten på piano Under ekars djupa grönska av B. Hill.

* I S:ta Gertruds kapell har begravning­sgudstjäns­t hållits för Ulla Thid, Laholm. Akten inleddes med att musikdirek­tör Kim Lundberg på orgeln spelade Tröstevisa av B Andersson. Officiant var komministe­r Fabian Åström. Efter att släkt och vänner vid kistan tagit ett sista farväl sjöng Malin Olsson såsom solosång Time to say goodbye av L. Quarantott­o/f. Sartori ackompanje­rad av Kim på piano. Som avslutning spelade Kim på orgeln Tröstevisa av B Andersson.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden