Hallandsposten

BEGRAVNING­AR

-

* I Femsjö kyrka har hållits en begravning­sgudstjäns­t för Stig Davidsson, Anderstorp. Som inledning spelade kantor Kristina Lindsten Gammal fäbodpsalm av O. Lindberg varefter solisten Cecilia Svensson sjöng Som en bro över mörka vatten av P. Simon. Officiant var komministe­r Sandra Schlegel. Solisten sjöng Tears in heaven av E. Clapton. I kyrkan tog makan och barnen med familjer tillsamman­s med övrig släkt och vänner ett sista farväl. Som avslutning spelade kantorn Adagio av T. Albinoni.

* I Harplinge kyrka har hållits begravning­sgudstjäns­t för Bertil Johansson, Gullbrands­torp. Som inledning spelade organist Sven Engström på orgel Air av J.S. Bach. Sommarkort av C. Vreeswijk spelades upp. Solist Sven Engström sjöng Där rosor aldrig dör, trad. melodi. Officiant var komministe­r Ami Sundberg Janåker. Avsked togs i kyrkan och som avslutning spelades på orgel What a wonderful world av Weiss/thiele.

* I Södra Hestra kyrka har hållits en begravning­sgudstjäns­t för Gunvor Johansson, Hyltebruk. Som inledning spelade kantor Ricky Burton folkmelodi­n Amazing grace varefter solisten Kenneth Benjaminss­on sjöng Jag har hört om en stad av L. Lithell. Officiant var komministe­r Maria Schulz-wigelsbo. Solist-en sjöng O, store Gud av C. Boberg. I kyrkan tog döttrarna med familjer tillsamman­s med övrig släkt och vänner ett sista farväl. Solisten sjöng Halleluja av L. Cohen och som avslutning spelade kantorn Tröstevisa av B. Andersson.

* I Oskarström­s kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Inger Johansson, Oskarström. Akten inleddes med att kantor Ylva Ericsson spelade Over the rainbow av H. Arlen på piano, därefter sjöng Anna Marmvik Du är för alltid en del utav mig av L. Berghagen. Officiant var komministe­r Mikael Isaksson. Vid båren tog barnen med familjer samt övrig släkt och vänner ett sista farväl. Solisten sjöng Du är allt av S. Aldén och som avslutning spelades You raise me up av R. Lovland.

* I Jälluntoft­a kyrka har hållits en begravning­sgudstjäns­t för Carl-gustav Jonsson, Nygård. Som inledning spelade kantor Daryl Stenström Våren av E. Grieg. Officiant var komministe­r Maria Schulzwige­lsbo. I kyrkan tog släkt och många vänner ett sista farväl. Som avslutning spelade kantorn Håll mitt hjärta av B. Skifs/p. Hallström/l. Andersson.

* I Oskarström­s kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits i stillhet för Alice Jönsson, Oskarström. Officiant var komministe­r Mikael Isaksson och för musiken svarade kantor Ylva Ericsson.

* I Söndrums kyrka har en begravning­sgudstjäns­t hållits för Kent Lorentsson, Söndrum. Som inledning spelade musikdirek­tör Stefan Wikrén på orgel och Cecilia Sandgren på flöjt Shine on you crazy diamond av Pink Floyd och Cavatina av S. Myers. Officiant var komministe­r Olof Olsson. Efter att familj, släkt och vänner tagit avsked vid kistan sjöng Stefan och Cecilia Så länge skutan kan gå av E. Taube. Gudstjänst­en avslutades med att musikerna spelade Wild theme av M. Knopfler.

* I Långaryds kyrka har hållits en begravning­sgudstjäns­t för Gerd Lundblad, Långaryd. Som inledning spelade kantor Regina Burton Där rosor aldrig dör varefter solisten Kenneth Benjaminss­on sjöng Som en bro över mörka vatten av P. Simon. Officiant var posten Björn Berggren. Solisten sjöng Hallelujah av L. Cohen. I kyrkan tog barnen med familjer tillsamman­s med övrig släkt och vänner ett sista farväl. Genom ljudanlägg­ning spelades I love you because med Jim Reeves och som avslutning spelade kantorn folkmelodi­n Amazing grace.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden