- ANDERS FLINK

Bättre start kan man inte få. Falkenberg­s FF har sex poäng efter två matcher. Senast det hände var när man klev upp till Allsvenska­n...

FALKENBERG 2 AFC ESKILSTUNA 0

Men så höga växlar passar det knappast att dra efter mötena med Landskrona och AFC Eskilstuna.

Att det blev 2–0 (0–0) i hemmapremi­ären mot AFC var tack vare två lyckominut­er i andra halvlek.

Då slog nyförvärve­n till igen. Robin Östlind satte 1–0 och Kalle Söderström gjorde 2–0.

– Det händer ibland att jag får assistpoän­g, myste Fff-målvakten, vars utspark friställde Östlind och han avslutade kallt, lågt till höger om målvakten.

MINUTEN SENARE SERVERADE Christoffe­r Carlsson bollen till Kalle Söderström, som valde ett högt avslut, med samma goda resultat.

Man kan väl säga att FFF har hittat rätt med sina nyförvärv; Söderström med två mål på två matcher och Östlind med ett mål och tre assist.

De två målen kom som en välsignels­e för hemmalaget, som var riktigt blekt under första halvlek.

Det gällde för övrigt AFC också. Första halvleken var rena sömnpillre­t.

– JAG FICK HÖJA rösten i paus, vår första halvlek var inte alls som vi hade tänkt oss, sa Fff-tränaren Hans Eklund.

Knappast en briljant Fff-insats, men full pott efter två spelade matcher. Mycket mer kan man inte begära, i poängväg.

– Vi kan bättre, men jag ser hellre att vi plockar poäng än lirar lysande och förlorar, summerade Hans Eklund.

?? Bild: KRISTER ANDERSSON/BILDBYRÅN ?? MÅLSKYTT. Falkenberg­s Karl Söderström jublar efter 2–0-målet mot AFC Eskilstuna, vilket betydde FFF:S andra raka seger.
Bild: KRISTER ANDERSSON/BILDBYRÅN MÅLSKYTT. Falkenberg­s Karl Söderström jublar efter 2–0-målet mot AFC Eskilstuna, vilket betydde FFF:S andra raka seger.