Hallandsposten

BEGRAVNING­AR

-

* I Snöstorps kyrka har en begravning­sgudstjäns­t hållits för Siv Eriksson, Halmstad. Som inledning spelades Så skimrande var aldrig havet med Sven-bertil Taube och För kärlekens skull med Ted Gärdestad. Officiant var komministe­r Susan Tronsson och musiker var organist Göran Persson. Efter att dottern Marie höll ett minnestal så spelades Fields of gold med Sting. Gudstjänst­en avslutades med att man unisont sjöng Edelweiss och vid graven tog familj, släkt och vänner sitt farväl.

* I S:ta Gertruds kapell har begravning­sgudstjäns­t hållits för Hasse Håkansson, Laholm. Akten inleddes med att musikdirek­tör Kim Lundberg på orgeln spelade Så skimrande var aldrig havet av E. Taube. Därefter spelades Fattig bonddräng med Tommy Körberg av A. Lindgren/g. Riedel. Malin Olsson sjöng solosången Idas sommarvisa av A. Lindgren. Officiant var kyrkoherde emeritus Svenolof Johansson. Efter att släkt och vänner vid kistan tagit ett sista farväl sjöng solisten Omkring tiggarn från Luossa av D. Andersson. Som avslutning spelade Kim på orgeln Nocturne av E. Taube.

* I Söndrums kyrka har hållits begravning­sgudstjäns­t för Ingrid Sjöström, Halmstad. Som inledning spelade musikdirek­tör Örjan Kapellin Air av J.S Bach. Solisten Jessica Nylander sjöng Hallelujah av L. Cohen, ackompanje­rad av pianisten Peter Jonsson. Officiant var komministe­r Olof Olsson. Avsked togs i kyrkan och som avslutning sjöng solisten Utan dina andetag av J. Berg och kantorn spelade på orgel Så skimrande var aldrig havet av E. Taube.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden