Hallandsposten

BEGRAVNING­AR

-

* I Våxtorps kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Yngve Carlsson, Fägrilt. Som inledning spelade kantor Brittmari Bengtsson på orgeln Visa vid vindens ängar av M. Paulson. Daniel Lindblom sjöng såsom solosång sångerna Stilla ro och nära av Å. Jinder och Som en bro över mörka vatten av P. Simon. Officiant var komministe­r Lennart Syk. Innan kistan bars ut för gravsättni­ng spelade Magnus Pålsson på saxofon den skotska folkmelodi­n Amazing grace. Som avslutning­smusik spelade kantorn Tröstevisa av B. Andersson. Vid graven tog släkt och vänner ett sista farväl.

* I S:ta Anna kapell har begravning­sgudstjäns­t hållits för Margreth Nilsson, Halmstad. Akten inleddes med att kantor Christina Lindkvist spelade Can’t help falling in love. Officiant var komministe­r Johannes Bäckman. Vid båren tog maken och barnen med familjer samt övrig släkt och vänner ett sista farväl och som avslutning spelades Love me tender av Elvis P.

* I S:ta Anna kapell har begravning­sgudstjäns­t hållits för Evy Remse, Halmstad. Akten inleddes med att organisten Christina Lindkvist på orgel spelade Adagio av Albinoni, samt Moonlight serenade av Miller. Officiant var komministe­r Stellan Bengtsson. Vid kistan tog anhöriga, släkt och vänner ett sista farväl. Akten avslutades med att organisten spelade Sound of music av Hammerstie­n.

 ??  ?? BLÖTT NYTT ÅR! Det thailändsk­a året inleds i dag. Av tradition kastar man vatten för att i symbolisk mening skölja bort det onda fjolåret.
BLÖTT NYTT ÅR! Det thailändsk­a året inleds i dag. Av tradition kastar man vatten för att i symbolisk mening skölja bort det onda fjolåret.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden