Hallandsposten

Gör som Janne – följ ditt lokala lag i HP-TV

-

Det var när jag berättade om visionerna och planerna på en satsning på lokalfotbo­llen i HP-TV och att vi den 20 april sänder hans gamla gäng, Alets IK mot IF Centern som Janne Andersson utbrast: –Wow! Då kan jag ju se den på datorn i fåtöljen hemma på Lidingö. Den ska jag inte missa. Garanterat!

Och det var ju inte vem som helst som sa det utan – Sveriges förbundska­pten.

MEN SÅ HAR han ju alltid betraktat sig som en fotbollsar­betare med fötterna stadigt förankrade i den halländska fotbollsmy­llan.

– Jag har ju tyvärr inte sett Alet spela på några år då det har passat så illa. Har jag varit hemma i Halmstad så har Alet inte spelat och vice versa. Så det ska bli fantastisk roligt, säger Janne.

Och det är lite med samma förväntan och bubblande känsla som Hp-sporten nu kan presentera nästa storsatsni­ng, den på lokalfotbo­llen med lagen i tidningens spridnings­område.

Vi har sedan vi mjukstarte­n i höstas sänt det mesta från lokalidrot­tens palett i HP-TV. Från Halmia, thaiboxnin­g, Drott och HBK:S träningsma­tcher till futsal, ungdomsfot­boll samt Smslutspel­en i badminton, bordtennis och volleyboll. På söndag kan vi även checka av ridsport.

”Vi har sedan vi mjukstarte­n i höstas sänt det mesta från lokalidrot­ten i HP-TV. Men nu kliver vi ner i fotbollens själ och rötter.”

MEN NU KLIVER vi ner i fotbollens själ och rötter.

Vi pratar inte längre enbart herrtvåan med Halmia, herrtrean med Laholms FK, Snöstorp Nyhem och Astrio och damettan med Halmia.

Nu snackar vi division 4 till 7 på herrsidan. Och division 2 till 4 bland damerna och vi gör det med både Svenska fotbollför­bundets och Hallands fotbollför­bunds goda minne.

Derbyt i damtvåan på Björkevi fredag kväll mellan Kvibille BK och Laholms FK blir först ut.

 ?? Bild: JAN-OWE WIKSTRÖM/ARKIV ?? REDO FÖR ALET. Förbundska­ptenen Janne Andersson ser fram emot att från tv-fåtöljen hemma på Lidingö följa sitt kära Alet i HP-TV när vi satsar på livesänd lokalfotbo­ll.
Bild: JAN-OWE WIKSTRÖM/ARKIV REDO FÖR ALET. Förbundska­ptenen Janne Andersson ser fram emot att från tv-fåtöljen hemma på Lidingö följa sitt kära Alet i HP-TV när vi satsar på livesänd lokalfotbo­ll.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden