Hallandsposten

Tränarna

- ANDERS TORNELL at@hallandspo­sten.se 010-471 51 49

landsbeton­at i toppen. (Åberg)

– Svårt att säga, men Lerkil borde vara med däruppe och Onsala, som föll på målsnöret i fjol, kan också vara det. Sedan vet jag inte så mycket om de andra lagen, men Gnosjö ska vara bra och Vejby (tränas av tidigare Hbk:aren Magnus Arvidsson) har fått spelare från Ängelholm. (Altemyr)

– Jag tror på Halmstadla­gen och Laholm, men i ärligheten­s namn har jag lite dålig koll på de andra lagen. (Lindau) Vilken spelare i ditt lag ska publiken hålla ett extra öga på?

– Vi har ett jämnt kollektiv där ingen riktigt sticker ut nu som Jonathan Eriksson gjorde förra säsongen. Men en spelare som bli intressant att följa är Melvin Sjöland, som är född 2002. Han har varit med på sitt andra landslagsl­äger i vår och är en offensiv kraft som jag tror mycket på. (Åberg)

– Säg så här. Spelare som kan kliva fram bygger mycket på hur kollektive­t fungerar, men vi har killar som Per Gulda och Max Eggertsson som spelat högre upp och säkert kommer att synas och bära vårt lag. (Altemyr)

– Då tycker jag nog Kristoffer Thydell och Kosovar Sulejmani. Båda tränar bra och har inställnin­gen att spela högre upp. De tränar extra individuel­lt och har kvaliteter att ta sig uppåt. (Lindau) Hur går det för konkurrent­erna från södra Halland?

– Astrio och Snöstorp Nyhem har väl inte bredare trupp än vad vi har, men båda har visat sig bättre på försäsonge­n och ligger steget före oss. (Åberg)

– Jag hoppas att alla Hallandsla­g stannar kvar. (Altemyr) – Samma som på den första frågan (Lindau). PETER ÅBERG

Laholms FK

 ?? Bild: JARI VÄLITALO ?? ision 3 den här säsongen.
Bild: JARI VÄLITALO ision 3 den här säsongen.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden