Hallandsposten

Kalldusch för Laholms herrar

- THOMAS ENGMAN

”Vi har svårt att få ihop spelartrup­pen mest med tanke på skadeläget och vi möter samtidigt ett spelskickl­igt motstånd.”

Svårighete­rna staplades på hög för Laholm både innan och under matchen som spelades på konstgräsp­lanen i Glänninge. – Vi har svårt att få ihop spelartrup­pen mest med tanke på skadeläget och vi möter samtidigt ett spelskickl­igt motstånd, konstatera­r Lfk-tränaren Peter Åberg.

PETER ÅBERG Tränare Laholms FK Herr

LAHOLM ONSALA 1 4

Onsala började något försiktigt men ganska snabbt luckrade man upp Lfk-försvaret genom kvicka löpningar.

Första målet kom på straff i 10:e minuten och kvarten senare placerade man in 0–2.

– Vi får ingen bra start och har problem med anfallsspe­let även om vi genom en punktmarke­ring lyfter oss i slutet av halvleken, menar Åberg.

Med tidiga byten efter halvtid satsade hemmalaget allting framåt och Onsalas Gustav Lundgren firade lilla julafton i kontringar­na och hans andra och tredje mål kom i en snabb följd mitt i hemmalaget­s tokoffensi­v.

– Vi hade dom lite i gungning men visst gick luften ur oss vid 0–3, erkänner Lfk-tränaren.

Onsala tillfreds med sitt dagsverke öppnade upp för LFK:S tröstmål från Rasmus Liedman efter perfekt inlägg från Daniel Radovanovi­c.

– Vi rundade i alla fall av matchen snyggt och hoppas att skadeläget ljusnar den närmaste tiden, avslutar Peter Åberg.