Hallandsposten

BEGRAVNING­AR

-

* I Slättåkra kyrka har hållits en begravning­sgudstjäns­t för Mats Carlsson, Slättåkra. Som inledning spelade kantor Helena Palm Air av J. S. Bach varefter solisten Anna Norrman sjöng I den stora sorgens famn av T. & K. Gärdestad. Officiant var prosten Björn Berggren. I kyrkan tog sambo och barnen med familjer tillsamman­s med mamma, syskon med familjer samt övrig släkt och många vänner ett sista farväl. Solisten sjöng Som en bro över mörka vatten av P. Simon och som avslutning spelade kantorn Tröstevisa av B. Andersson.

* I S:ta Anna kapell har hållits borgerlig begravning­sakt för Stina Cyrus, Halmstad. Som inledning spelades Så skimrande var aldrig havet med Marie Fredriksso­n. Borgerlig officiant var Jonas Ottosson. Musik som spelades var Den blomsterti­d nu kommer med Täby musikklass­er, Green green grass of home med Elvis Presley och The Rose med Bette Midler. Avsked togs i kapellet och som avslutning spelades Tröstevisa med Benny Andersson och Orsa spelmän.

* I S:ta Annas kapell har en begravning­sgudstjäns­t hållits för Rune Eriksson, Halmstad. Som inledning spelade musikdirek­tör Stefan Wikrén Panis Angelicus på orgel. Officiant var kyrkoherde emeritus Per Moberg. Avsked togs i kapellet och som utgång spelades Gammal fäbodpsalm av O. Lindberg.

* I Ränneslövs kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Bertil Lund, Ålstorp. Akten inleddes med att kyrkomusik­er Per-erik Jansson på orgeln spelade Tröstevisa av B. Andersson. Därefter spelade Magnus Pålsson på saxofon sin egen komponerad­e låt Blommornas ö. Officiant var komministe­r Jakob Wadelius. Innan släkt och vänner vid kistan tog ett sista farväl spelade solisten Jag har hört om en stad av L. Lithell. Som avslutning spelade Magnus på saxofon och Per-erik på orgel den skotska folkmelodi­n Amazing grace.

* I Snöstorps kyrka har en begravning­sgudstjäns­t hållits för Inga-lill Ödhall, Halmstad. Som inledning spelade musikdirek­tör Stefan Wikrén Air av J.S. Bach, därefter sjöng Nina Widegren till ackompanje­mang av Stefan Wikrén Himlen är oskyldigt blå av T. Gärdestad. Officiant var kyrkoherde Anna-maria Carlwe. Efter att familj, släkt och vänner tagit avsked vid kistan sjöng solisten Jag skall gå genom tysta skyar av D. Andersson. Gudstjänst­en avslutades med att organisten spelade Så skimrande var aldrig havet av E. Taube.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden