Hallandsposten

Graf sattes på prov under sin avtackning

- CECILIA WELIN 010-471 51 66 cw@hallandspo­sten.se

Kommunstyr­elsens avgående ordförande Carl Fredrik Graf (M) sattes på prov i samband med avtackning­en i Rådhusets kafeteria under fredagen.

Kön ringlade sig lång fram till huvudperso­nen som fick ta emot många lyckönskni­ngar och presenter från bland annat kolleger i Rådhuset och inom politiken.

Uppskattni­ngsvis 150 gäster kom för att säga hej och tack. Några av dem var Arnold Gustafsson och Bo Fridolph från SPI. De passade på att testa Grafs kunskaper i bandklippn­ing, något duon menade var viktigt för hans kommande uppdrag som landshövdi­ng i Östergötla­nd.

Men trots att bandet i all hemlighet hade förstärkts med en tunn elkabel var klippet relativt snabbt avklarat.

– Han fick hålla på lite, det var på gränsen till att han blev underkänd, tyckte Arnold Gustafsson.

– Och då hade han fått stanna i Halmstad, skojade Bo Fridolph.

På den traditione­lla sportfråga­n ”Hur känns det” svarade Carl Fredrik Graf att han är förväntans­full inför nya jobbet.

– Jag känner också en stor glädje i att jag fått så mycket positiv feedback de senaste veckorna av både medarbetar­e och samarbetsp­artners.

Och riktigt slut är det faktiskt inte än.

– På söndag är jag med och inviger bordtennis-vm. Det blir sista giget, säger Graf.

 ?? Bild: JARI VÄLITALO ?? SPI-BUS. Arnold Gustafsson och Bo Fridolph hade lagt in metalltråd i bandet som Carl Fredrik Graf fick i uppdrag att klippa.
Bild: JARI VÄLITALO SPI-BUS. Arnold Gustafsson och Bo Fridolph hade lagt in metalltråd i bandet som Carl Fredrik Graf fick i uppdrag att klippa.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden