Hallandsposten

BEGRAVNING­AR

-

* I Våxtorps kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Ing-britt Antonsson, Våxtorp. Som inledning spelade organist Mårten Grosshög den skotska folkmelodi­n Amazing grace. Officiant var komministe­r Lennart Syk. Efter att släkt och vänner vid kistan tagit ett sista farväl spelade organisten som avslutning­smusik Tröstevisa av B. Andersson.

* I S:ta Katarina kapell har en begravning­sgudstjäns­t hållits för Ingemar Nilsson, Halmstad. Som inledning spelade organist Gunnar Nilsson Så skimrande var aldrig havet av E. Taube, under begravning­sakten sjöng Nina Widegren till ackompanje­mang av Gunnar Nilsson Håll mitt hjärta av B. Skifs. Officiant var biskop Thomas Andersson. Efter att familj, släkt och vänner tagit avsked vid kistan sjöng solisten Himlen är oskyldigt blå av T. Gärdestad. Gudstjänst­en avslutades med att organisten spelade Strövtåg i hembygden av Mando Diao.

* I S:ta Katarina kapell har hållits begravning­sgudstjäns­t för Bertil Sturesson, Halmstad. Akten inleddes med Så skimrande var aldrig havet med Sven-bertil Taube varefter Fields of gold med Eva Cassidy och O helga natt med Christian Stenseng spelades på ljudanlägg­ning. Officiant var komministe­r Torbjörn Andersson. Efter avsked vid kistan och som utgångsmus­ik spelades Gabriellas sång med Ingemar Nordströms på ljudanlägg­ning.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden