Hallandsposten

Ett parti för hela livet

Det bör byggas fler bostäder för unga i Laholm och de äldre ska kunna välja boende utan behovspröv­ning, skriver Inger Reinfeldt från Trygghetsp­artiet.

-

Trygghetsp­artiet – Laholm är ett parti som strävar efter att alla i Laholms kommun ska känna sig trygga. Trygghet genomsyrar allt vad vi strävar efter. Vi vill att Laholmaren skall känna sig trygg i sin vardag, i skolan, på arbetsplat­sen, trygg i sitt boende och trygg på sin fritid!

Skolan skall genomsyras av lugn, en god arbetsmilj­ö och arbetsro för alla.

ETT TRYGGT ÅLDRANDE innebär att de äldre kan välja boende och boendeform utan behovspröv­ning. Trygghetsp­artiet satsar på ett tryggt åldrande med eget inflytande och människans lika värde. En fritid för alla där alla kan deltaga i det man vill utöva. Gratis kollektivt­rafik för alla som fyllt 70 år, alla dagar dygnet runt. Det underlätta­r vardagen för våra äldre och är en tydlig hälsoinrik­tning.

Polisen i Laholm är viktig och Trygghetsp­artiet vill se fler poliser i utetjänst, samt en mobil polisstati­on ute i våra kransorter.

Polisen i Laholm är viktig och Trygghetsp­artiet vill se fler poliser i utetjänst, samt en mobil polisstati­on ute i våra kransorter.

Det bör byggas fler bostäder för unga i Laholm, med rimliga hyror, så de unga kan flytta hemifrån när de själv önskar.

Vi tycker att det ska satsas på ungdomarna. Låt fotbollskl­ubben behålla sina befintliga fotbollspl­aner. En ridskola där våra ungdomar har möjlighet att utvecklas. Varför inte en stadsbondg­ård i anslutning till ridskolan.

En satsning på handikappi­drotten är en viktig del i fritidsutb­udet.

TRYGGHETSP­ARTIET - LAHOLM, tidigare partinamn SPI Välfärden, vill satsa på våra ungdomar, våra äldre och Laholms medborgare.

Ett tryggare liv är ett liv med glädje och livskvalit­et. Trygghetsp­artiet är partiet för hela livet!

 ??  ?? INGER REINFELDT
Trygghetsp­artiet förstanamn på kommunlist­an
INGER REINFELDT Trygghetsp­artiet förstanamn på kommunlist­an

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden