Hallandsposten

Guidetti skadad –

FOTBOLL: ”I NULÄGET HAR VI INGEN MISSTANKE OM NÅGON SKELETTSKA­DA”

-

Träningen var på väg mot sitt slut när Guidetti skadade sig i smålagsspe­let på Örebäcksva­llen i Båstad.

Det var hett i solen och hett på planen. – Varför ska han kapa där! Guidetti skrek högt, lade sig direkt ner och slog handen i gräset efter duellen med Andreas Granqvist under förlägret.

ALAVÉSANFA­LLAREN FICK LEDAS av planen för vård i omklädning­srummet och han forslades sedan till hotellet för vidare undersökni­ngar och vård.

– Man vill vinna till varje pris, men min tackling var dålig. Det är sådant som händer under träning. Det blir mycket närkampssp­el i fem mot fem, säger Granqvist till Aftonblade­t.

– Men jag hoppas och tror allt är bra med John. Guidetti: – Vi får se. Det är för tidigt att säga, säger han till Aftonblade­t.

Efter den första undersökni­ngen på plats var beskedet ändå hoppfullt inför VM i Ryssland.

– Jag såg faktiskt inte exakt hur det gick till men han beskrev att han fick foten under sig och att den vek sig. Det är en stukning helt enkelt, så det såg ganska bra ut när vi undersökte foten, säger landslagsl­äkaren Anders Valentin.

John Guidetti skrek ut sin frustratio­n när foten vek sig efter en duell med Andreas Granqvist. Han missar lördagens landskamp mot Danmark – men hur allvarlig skadan är vet han inte.

NÅGON LÄNGRE KONVALESCE­NS ser det inte ut att bli för Guidetti, åtminstone inte att döma av de första testerna.

 ??  ?? SKADAD. John Guidetti leds av planen under dagens träning.
SKADAD. John Guidetti leds av planen under dagens träning.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden