Hallandsposten

Fem frågortill Peter Åberg...

- LINDA WEINSTOCK

...tränare i Laholms FK som beger sig norrut till Halmstad och ett möte med BK Astrio under fredagskvä­llen.

* Hur tycker du att serieinled­ningen har varit för er del? Ni ligger sexa i tabellen på elva poäng. – Vi inledde serien med två raka förluster men efter det har vi inte förlorat mer. Vi drogs med enormt mycket skador inlednings­vis i serien som kom från ingenstans, men vi har hämtat oss sakta men säkert. Dessutom har de lånade spelarna från Ängelholm betytt mycket.

* Hur mycket har samarbetet med Ängelholm betytt för er? – De har betytt jättemycke­t. För oss var det viktigt att få till detta samarbetet när vi drabbades av alla skador och de sträcker sig vårsäsonge­n ut, sedan hopps vi att våra långtidssk­adade spelare är tillbaka igen. Spelarna som har kommit till * – Det är klart att jag alltid vill ha med Berisha i laget. Men jag ställer ett starkt lag och en stark trupp på planen så jag hoppas att betydelsen av att han är borta inte märks så mycket.

* Vad tror du att det blir för typ av matchbild? – Eftersom planerna är stenhårda och dammiga och inte vattnas tror jag inte att det blir en så välspelad match. Både vi och Astrio vill spela fotboll, men det kommer nog tyvärr inte att bli så i morgon. Jag tror att det blir en smälla-på-match.

* Är det någon spelare som man ska hålla koll på hos er? – Jag hoppas att det ska lossna rejält för vår -02:a Melvin Sjöland som gjorde sin första poäng i senaste matchen. Sedan hoppas jag att Rasmus Liedman tar chansen i morgon och tar ett kliv till.

 ??  ?? oss från Ängelholm har passat in i truppen och är toppenkill­ar.
oss från Ängelholm har passat in i truppen och är toppenkill­ar.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden