Hallandsposten

FFF orkade inte stå emot i seriefinal­en

- SIMON CARLSSON 010-471 53 27 simon.carlsson@hn.se

kvittering vid ett tillfälle, efter en hörna.

– Det känns alltid som att man förlorar två poäng när man åker på en sen kvittering, men ser man matchen som en helhet är det inte så farligt med en poäng, sa Tobias Karlsson.

DE GULA HÖJDE sig ordentligt i den andra. I första halvlek hade man problem med presspelet och Örgryte fick utan större problem mata bollarna bakom Falkenberg­s ytterbacka­r. Men man räddades av Hampus Nilssons fina målvaktssp­el.

– Vi sa i paus att vi skulle upp och köra, vi hade ju vilat i 45 minuter. Det var dags att börja spela fotboll, sa Robin Östlind.

Det var vänsterytt­ern som gav Falkenberg ledningen med knappa timmen spelad efter ett suveränt förarbete av Chisom Egbuchulam.

– Chisom drev in, och drev in och drev in. Jag försökte bara flytta på mig och sen klackade han den snyggt till mig och jag fick på en hyfsad träff, sa Östlind. Trodde du att du skulle få bollen?

– Nej, det trodde jag faktiskt inte. Jag blev lite småchockad, men det var bara att klippa till.

HÄR HADE FFF sin bästa period i matchen och kontrade farligt flera gånger. Christoffe­r Carlsson hade ett fint läge och Egbuchulam hade en boll i nät som dömdes bort för en hårfin offside.

– Vi hade ingen riktig spets i avsluten idag, sa Hasse Eklund.

Istället tryckte Örgryte in en kvittering med en sen anstormnin­g mot ett tröttkört bortalag.

– Nöjd är man aldrig efter en sånt här slut om man inte vinner. I ett sådant här läge känns ett kryss som en förlust.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden