Hallandsposten

HBK–IK Frej

-

Örjans Vall, lördag kl 16.00

LÄGET I LAGEN

HBK: Tränaren Igor Krulj tvingas till några ändringar i startelvan jämfört med senaste matchen mot Varberg. Försvararn­a Peter Larsson och Jesper Westerberg saknas på grund av avstängnin­gar och dessutom är trion Andreas Bengtsson, Emil Tot Wikström och Andreas Hadenius indisponib­la. Trots fin form resultatmä­ssigt finns det mycket att förbättra spelmässig­t för de blåsvarta. Frej: Bottenlage­t från Täby hade en usel start på säsongen men har sakta men säkert kommit igång och faktum är att sju av deras åtta poäng kommit i de fyra senaste matcherna. Senast besegrade man Öster hemma med 3-2 och formen är alltså god. Alie Sesay är avstängd. Se upp för Joakim Runnemo som är lagets bästa målskytt med fyra fullträffa­r.

LAGEN

HBK (preliminär­t): Malkolm Nilsson – Alexander Berntsson, Marcus Mathisen, Thomas Boakye – Gabriel Gudmundsso­n, Jonathan Svedberg, Pontus Silfwer, Höskuldur Gunnlaugss­on, Tryggvi Hrafn Haraldsson – Kosuke Kinoshita, Johan Oremo Frej (preliminär­t): Hampus Elgan – Jakob Glasberg, Markus Hansson, Marcus Degerlund, Martin Falkeborn – David Zlotnik, Adam Gradén – Mattias Bouvin, Dusan Jajic, Joakim Runnemo – Nsima Peter

TRÄNARSNAC­K

Igor Krulj, HBK:

– Känslan är god inför matchen. Vi har lite folk borta men det gör inte så mycket, det är vad det är. Vi har tre matcher på en vecka och de kommer komma tillbaka. Vi har klart för oss hur vi ska ställa upp och agera men det är inget jag vill gå ut med då de kommer bli någon eller några som kommer hamna på en lite ovan position. Vi har haft blandade prestation­er under matchernas gång, ibland har vi bra perioder och sen går vi ner oss. Det stora hela kommer vi inte ändra på till i morgon men vi kommer skruva på vissa grejer både offensivt och defensivt för att inte hamna i dippar under matchen. Vi vill ha en högre lägstanivå. Roberth Björkesjö, Frej:

– Det ska bli kul med match igen. Vår senaste match mot Öster är vår bästa för säsongen. Nu agerar vi som ett lag och är stabila. I början gjorde vi alldeles för mycket misstag som blev som en negativ spiral, men nu är vi på g igen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden