Hallandsposten

Inte bytena

- HENRIK SKIÖLD/TT

Men Wettergren – och där talade han även för förbundska­pten Andersson – ångrade inget.

– Det är alltid lätt när man sitter med facit i hand, men där och då kände vi att vi ville göra det vi gjorde och det ångrar vi inte i dag.

– Vi ville ha in två fräscha spelare, pigga ben för att för att avgöra matchen. Fotboll går ut på att vinna och det ville vi göra. Jag tycker inte att vi ruckade på något bara för att vi gjorde de bytena. Alla vet vad de ska göra.

– Det var mer en tillfällig­het att tyskarna fick den där frisparken (Durmaz fällde Timo Werner) och slog in den i krysset. Det var en bra prestation av Kroos, mer har jag inte säga om det.

WETTERGREN OCH HANS närmaste medarbetar­e började redan på söndagen att närmare studera Mexiko för att senare involvera spelarna.

Wettergren­s komprimera­de åsikt om vad som väntar på onsdag och några frågor som han erkänner att han inte har svar på:

– Det är lite roligt att tänka på matchbilde­n. Vad vill Mexiko? Vad vill vi? Jag såg Mexiko lite mot Sydkorea och där blottade de sig lite bakåt när de var bollförand­e lag. Hur de tänker ta sig an matchen mot oss vet jag inte. Hur tänker ni?

– Vi har en klar matchplan hur vi ska göra.

Om den innebär att låta Mexiko vara spelförand­e lag eller inte vill inte Wettergren säga.

– Det får ni se då.

”Det var en bra prestation av Kroos, mer har jag inte säga om det.”

PETER WETTERGREN

 ?? Bild: ANDREAS L ERIKSSON ??
Bild: ANDREAS L ERIKSSON

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden