Hallandsposten

BEGRAVNING­AR

-

* I Hishults kyrka har hållits begravning­sgudstjäns­t för Ingemar Andersson, Hishult och Hyltebruk. Akten inleddes med att kyrkomusik­er Jack Pålsson på orgeln spelade den skotska folkmelodi­n Amazing grace. Gunilla Josefsson sjöng såsom solosång Jag har hört om en stad av Lithell och Där rosor aldrig dör. Officiant var komministe­r Thommy Niklasson. Efter att släkt och vänner vid kistan tagit ett sista farväl spelades Dance with my father med C Dion. Som avslutning spelade Jack på piano Änglamark av Taube.

* I Oskarström­s kyrka har hållits begravning­sgudstjäns­t för Margareta Blum, Halmstad. Som inledning spelade kantor Birgitta Eliasson Gammal fäbodpsalm av O Lindberg. Så skimrande var aldrig havet med Sven-bertil Taube och Ave Maria med The Priests spelades upp. Officiant var kyrkoherde Mikael Isaksson. Som avslutning spelades Tröstevisa av B Andersson.

* I Enslövs kyrka har hållits en begravning­sgudstjäns­t för Gunnel Hemningagå­rd. Som inledning spelade kantor Birgitta Eliasson Gammal fäbodpsalm av Lindberg. Officiant var komministe­r Mikael Isaksson. I kyrkan tog de närmaste ett sista farväl. Genom ljudanlägg­ning spelades Strövtåg i hembygden med Mando Diao och som avslutning spelade kantorn Tröstevisa av B Andersson.

* I Hasslövs kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Edith Nilsson, Ysby. Som inlednings­musik spelade kantor Marianne Nihlén på piano, Öppna Landskap av U Lundell. Sedan kompade hon Gunilla Josefsson när hon sjöng, Håll mitt hjärta av B Skifs. Präst var komministe­r Thommy Niklasson. Vid kistan tog anhöriga, släkt och vänner ett sista avsked och farväl och under tiden så spelade kantor Marianne ljus musik på pianot. Efter avskedet så framförde Gunilla Josefsson på sång och Robin Josefsson på dragspel, Visa vid vindens ängar av M Paulson. Som avslutning­smusik spelade kantor på pianot, Ängeln i rummet av E Dahlgren.

 ?? Bild: MARTIN MEISSNER/AP/TT ?? GRATTIS! I dag är det internatio­nella tigerdagen.
Bild: MARTIN MEISSNER/AP/TT GRATTIS! I dag är det internatio­nella tigerdagen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden