Hallandsposten

BEGRAVNING­AR

-

* I Söndrums kyrka har hållits begravning­sgudstjäns­t för Ingemar Hult, Halmstad. Som inledning spelade organist Örjan Kapellin Amazing grace, folkmelodi. Låtar som spelades upp var Så skimrande var aldrig havet av Sven-bertil Taube, Håll mitt hjärta av Björn Skifs samt Där rosor aldrig dör med Mia Marianne & Per Philip. Officiant var komministe­r Olof Olsson. Avsked togs i kyrkan och som avslutning spelades Time to say goodbye med Andrea Bocelli & Sarah Brightman.

* I S:ta Anna kapell har begravning­sgudstjäns­t hållits för Nora Lindqvist, Halmstad. Akten inleddes med att kantor Christina Lindkvist spelade Morgonstäm­ning av Grieg på orgel, därefter sjöng Mikael Pettersson Där rosor aldrig dör. Officiant var komministe­r Stellan Bengtsson. Vid båren tog släkt och vänner ett sista farväl. Solisten sjöng Jag har hört om en stad och som avslutning spelades på piano Vid Frösö kyrka av W Peterson Berger.

* I Våxtorps kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Verner Pålsson, Våxtorp. Akten inleddes med att kyrkomusik­er Marianne Nihlén på orgeln spelade Adagio av Albinoni. Gunilla Josefsson sjöng solosången Håll mitt hjärta av B Skifs. Officiant var kyrkoherde emeritus Cai Lundberg. Efter att släkt och vänner vid kistan tagit ett sista farväl sjöng solisten Du är alltid en del av mig av L Berghagen/l Holm. Som avslutning sjöng Gunilla Där näckrosen blommar av S du Rietz/s-o Sandberg till ackompanje­mang av Magnus Nilsson på keyboard och Sune Johansson på saxofon.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden