Hallandsposten

BEGRAVNING­AR

-

* I Harplinge kyrka har hållits begravning­sgudstjäns­t för Nils Andersson, Halmstad. Som inledning spelade organist Christina Lindkvist på orgel Air av J. S. Bach. Solisten Ulf Blennerud sjöng Jag har hört om en stad av L. Lithell. Annan musik som spelades upp var Man ska leva för varandra med Trio me’ Bumba. Officiant var komministe­r Ami Sundberg Janåker. Avsked togs i kyrkan och efter avskedet sjöng solisten Där rosor aldrig dör av J. Osborn och organisten spelade Adagio av T. Albinoni på orgel.

* I Söndrums kyrka har hållits begravning­sgudstjäns­t för

Gunilla Dawidson, Halmstad. Som inledning spelade musikdirek­tör Örjan Kappelin Ave verum corpus på orgel av W. A. Mozart. Trumpetare Roger Carlson spelade Amazing grace, skotsk folkmelodi. Officiant var komministe­r Anders Pihl. Avsked togs i kyrkan och som avslutning spelades på trumpet Time to say goodbye av F. Sartori och på orgel Gammal fäbodpsalm av O. Lindberg.

* I S:ta Anna kapell har hållits begravning­sgudstjäns­t för

Gunnel Grahn, Halmstad. Som inledning spelade organist Ingvar Petersson Tröstevisa av B. Andersson. Annan musik som spelades upp var Gabriellas sång med Helen Sjöholm. Officiant var komministe­r Jörgen Franzén. Avsked togs i kapellet och som avslutning spelades på orgel Den blomsterti­d nu kommer av J-O Wallin. * I Olaus Petri kyrka har en begravning­sgudstjäns­t ägt rum för Ann-christin Nilsson, Halmstad. Som inledning spelade organist Christina Lindkvist Air av J.S Bach. Officiant var Susanna Tegberg. Under begravning­sakten sjöng Caroline Thor till ackompanje­mang av Christina Lindkvist Stad i ljus av P. Bäckman och Som en bro över mörka vatten av P. Simon. Efter att familj, släkt och vänner tagit avsked vid kistan avslutades Gudstjänst­en med att organisten spelade Våren av E. Grieg.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden