Hallandsposten

Sport: Fotbolls-vm

HP-FRÅGAN: HUR GÅR DET FÖR SVERIGE MOT SCHWEIZ OCH I VM?

-

– Jag tror att det blir 2-1 till Sverige. Avgör gör Emil Forsberg, det känns som han blivit bättre och bättre. Sedan tror jag vi minst går till semifinal, men det kanske är mer med hjärtat än med hjärnan.

 ??  ?? Anders Rosén, kommunråd (S):
Anders Rosén, kommunråd (S):
 ??  ?? Per ”Texas” Johansson, frispråkig Hbk-profil: – Vi vinner med 1-0 i förlängnin­gen. Det blir ingen glamour den här gången heller, och jag gissar på att en inhoppande högerback i Emil Krafth avgör. Sedan tar vi England på straffar och går till semifinal.
Per ”Texas” Johansson, frispråkig Hbk-profil: – Vi vinner med 1-0 i förlängnin­gen. Det blir ingen glamour den här gången heller, och jag gissar på att en inhoppande högerback i Emil Krafth avgör. Sedan tar vi England på straffar och går till semifinal.
 ??  ?? Lynn Carlsson, golfproffs från Ringenäs GK: – Jag tror att Sverige vinner med 2–1 i förlängnin­gen. Marcus Berg får äntligen göra ett mål, och det blir han som avgör. Sedan tror jag dessvärre inte att vi vinner kvarten.
Lynn Carlsson, golfproffs från Ringenäs GK: – Jag tror att Sverige vinner med 2–1 i förlängnin­gen. Marcus Berg får äntligen göra ett mål, och det blir han som avgör. Sedan tror jag dessvärre inte att vi vinner kvarten.
 ??  ?? Jonas Bergman, kommunstyr­elsens ordförande (M): – Sverige vinner med 3-1. Marcus Berg kommer göra sitt första mål, Gustav Svensson gör ett, och Granen gör ju alltid mål! Sedan tror jag vi minst får se Sverige i semi.
Jonas Bergman, kommunstyr­elsens ordförande (M): – Sverige vinner med 3-1. Marcus Berg kommer göra sitt första mål, Gustav Svensson gör ett, och Granen gör ju alltid mål! Sedan tror jag vi minst får se Sverige i semi.
 ??  ?? Jörgen Persson, pingislege­ndar: – Jag hoppas och tror att Sverige vinner. Det blir inget målkalas, men 1-0 räcker ju. Det blir Granqvist som sätter den igen på straff. De har ju bra självförtr­oende, och jag tror det kan räcka långt.
Jörgen Persson, pingislege­ndar: – Jag hoppas och tror att Sverige vinner. Det blir inget målkalas, men 1-0 räcker ju. Det blir Granqvist som sätter den igen på straff. De har ju bra självförtr­oende, och jag tror det kan räcka långt.
 ??  ?? Mariette Hansson, sångerska: – Sverige vinner med 3-1, avgör gör Ola Toivonen eller ”Granen”. Sedan går Sverige till semi, men förlorar mot Kroatien där.
Mariette Hansson, sångerska: – Sverige vinner med 3-1, avgör gör Ola Toivonen eller ”Granen”. Sedan går Sverige till semi, men förlorar mot Kroatien där.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden