Hallandsposten

HUR GÅR DET FÖR SVERIGE MOT SCHWEIZ OCH I VM?

HP-FRÅGAN:

-

– Vi är ju tvungna att vinna, så det gör vi. 2-0 blir det, och nu måste ju någon forward göra mål, så Berg och Toivonen gör varsitt. Jag tror vi kan gå till semifinal, de har fått ihop laget jättebra.

 ??  ?? Fredrik Johansson, tränare i Halmstad Hammers:
Fredrik Johansson, tränare i Halmstad Hammers:
 ??  ?? Micke ”Syd” Andersson, Gyllene Tider-trummis: – Jag tror att Sverige vinner med 2-0. Granen gör ett av målen. Och jag är ute och går under matchen. Jag var ute och gick hela andra halvlek mot Mexiko, och därför vann Sverige!
Micke ”Syd” Andersson, Gyllene Tider-trummis: – Jag tror att Sverige vinner med 2-0. Granen gör ett av målen. Och jag är ute och går under matchen. Jag var ute och gick hela andra halvlek mot Mexiko, och därför vann Sverige!
 ??  ?? Johanna Birkkjaer Andersson, vänstersex­a i HK Drott: – Jag hoppas att vi vinner, och jag tror det blir 2-1. Granqvist är ju het nu, så det får bli han som avgör. Tyvärr blir det för tufft i kvartsfina­len, och VM kommer nog ta slut där.
Johanna Birkkjaer Andersson, vänstersex­a i HK Drott: – Jag hoppas att vi vinner, och jag tror det blir 2-1. Granqvist är ju het nu, så det får bli han som avgör. Tyvärr blir det för tufft i kvartsfina­len, och VM kommer nog ta slut där.
 ??  ?? Per-erik Dalqvist, tränare Hylte/ Halmstad volley: – Sverige vinner med 2-1, och jag tror Albin Ekdal avgör. Sedan tror att det finns chans till seger i kvarten också, Colombia eller England ska man kunna slå!
Per-erik Dalqvist, tränare Hylte/ Halmstad volley: – Sverige vinner med 2-1, och jag tror Albin Ekdal avgör. Sedan tror att det finns chans till seger i kvarten också, Colombia eller England ska man kunna slå!
 ??  ?? Zara Jönsson, Hbk-anfallare: - Det är svårt, men jag tror på vinst. 1-0, och Emil Forsberg gör målet. Vinner de bara matchen i dag så tror jag att det kan nå hela vägen till semifinal!
Zara Jönsson, Hbk-anfallare: - Det är svårt, men jag tror på vinst. 1-0, och Emil Forsberg gör målet. Vinner de bara matchen i dag så tror jag att det kan nå hela vägen till semifinal!
 ??  ?? Hampus Anderberg, cykelproff­s: – 2-0 till Sverige, och Ola Toivonen gör två mål. De går till semifinal sedan, men åker ut mot Ryssland. Jag har bettat på Ryssland så jag får säga att de vinner.
Hampus Anderberg, cykelproff­s: – 2-0 till Sverige, och Ola Toivonen gör två mål. De går till semifinal sedan, men åker ut mot Ryssland. Jag har bettat på Ryssland så jag får säga att de vinner.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden