Hallandsposten

Barn kan inte bada tyst och lugnt

-

BAD. Till gnällande pensionäre­r som besöker Svärjarehå­lans badplats. Jag vill bara veta följande: anser ni att barnfamilj­er och fritidsbar­n borde förbjudas på våra badplatser? Under några varma dagar har Svärjarehå­lan i stor utsträckni­ng besökts av barn med medföljand­e fritidsled­are. Hur många som är på plats kan med inte säkerhet sägas, men att ett stort antal ungar i olika åldrar inte har en låg ljudvolym är klart.

Detta har irriterat pensionäre­r som anser att barn skall föra tyst verksamhet, vilket inte är möjligt. Svärjarehå­lan är öppen för alla oavsett ålder, men är anpassad för rörelsehin­drade vilket badande måste respektera. Detta görs också. Om du pensionär finner att du blir störd av andra badande finns säkert andra alternativ till sol och badstrände­r, du är inte hänvisad till nämnda badstrand.

Det finns en mycket känd finansfami­lj som har ett valspråk: Att verka men inte synas. Detta kan inte överföras till en stor flock barn som tycker att bad är det bästa som finns på sommaren. Nöjd solande/badande

pensionär

 ?? Bild: HASSE HOLMBERG/TT ?? HÖRS. På en badplats får man räkna med en viss ljudvolym från badande barn, menar insändarsk­ribenten.
Bild: HASSE HOLMBERG/TT HÖRS. På en badplats får man räkna med en viss ljudvolym från badande barn, menar insändarsk­ribenten.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden