Hallandsposten

BEGRAVNING­AR

-

* I Kärlekens kyrka har en begravning­sgudstjäns­t hållits för Annika Andersen, Oskarström. Som inledning spelade kantorn Akiko Watanabe Tröstevisa av B. Andersson. Officiant var komministe­r Jörgen Franzén. Efter att familj, släkt och många vänner tagit avsked vid kistan spelades You raise me up med Josh Groban. Gudstjänst­en avslutades med att kantorn spelade A whiter shade of pale av G. Brooker/k. Ried. * I Söndrums kyrka har hållits begravning­sgudstjäns­t för Berit Börjesson, Halmstad. Som inledning spelade musikdirek­tör Örjan Kappelin på orgel Så skimrande var aldrig havet av E.taube. Solisten Jessica Nylander sjöng Koppången av P-E Moraeus. Officiant var komministe­r Olof Olsson. Avsked togs i kyrkan och som avslutning sjöng solisten Jag har hört om en stad av L. Lithell och musikdirek­tören spelade på piano Tröstevisa av B. Andersson.

* I Ränneslövs kyrka har hållits begravning­sgudstjäns­t för Ove Paterson, Ränneslöv och Gotland. Som inledning sjöng Malin Olsson ackompanje­rad av kyrkomusik­er Per-erik Jansson på flygel Gotländsk sommarnatt av S. Pettersson. Barnbarnen Fredrik, Rickard och Rasmus spelade och sjöng Som en bro över mörka vatten av P. Simon samt Som en fågel av R. Paterson Ragneman. Psalmer 199 och 201. Officiant var kyrkoherde emeritus Bo Karlén. Som avslutning­smusik sjöng Malin Så skimrande var aldrig havet av E. Taube.

* I Färgaryds kyrka har hållits en begravning­sgudstjäns­t för Bitten Schobius, Hyltebruk, Som inledning spelade kantor Susanne Hirell folkmelodi­n Amazing grace varefter Till en ängel av och med Sonja Aldén spelades genom ljudanlägg­ning. Officiant var komministe­r Sandra Schlegel. Genom ljusanlägg­ning spelades Goodbye, my love av och med Demis Roussos och som avslutning i kyrkan spelade kantorn Anthem av B. Andersson. Vid urngraven tog barnen med familjer tillsamman­s med släkt och vänner ett sista farväl. * I S:t Olofs kapell har en begravning­sgudstjäns­t hållits för Ingalisa Söderberg, Halmstad. Som inledning spelade organist Mona Rosell Så skimrande var aldrig havet av Taube, därefter sjöng Nina Widegren till ackompanje­mang av Mona Rosell För kärlekens skull av Gärdestad. Officiant var Eva Gullmo. Under begravning­sakten sjöng solisten Håll mitt hjärta av B Skifs. Efter att familj och släkt tagit avsked vid kistan sjöng solisten Kärleken är av I Forsman. Gudstjänst­en avslutades med att organisten spelade Strövtåg i hembygden av Mando Diao. * I Kinnareds kyrkan har hållits en begravning­sgudstjäns­t för Ruth Werner, Kinnared. Inlednings­vis spelade kantor Aina Bolmvall folkmelodi­n Amazing grace varefter solisten Victoria Strand sjöng Mär det våras ibland bergen av S-O. Sandberg/r. Sauer. Officiant var kyrkoherde Per Warnholtz. I kyrkan tog sönerna med familjer tillsamman­s med övrig släkt och vänner ett sista farväl. Solisten sjöng Där rosor aldrig dör och som avslutning spelade kantorn Som en bro över mörka vatten av P. Simon.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden