Hallandsposten

Zlatans hattrick avgjorde

- TT

Orlando ledde med 1–2 efter första halvleken borta mot Los Angeles Galaxy. Men då lade La-lagets svenske stjärna i en ny växel. Ett hattrick senare slutade Mls-matchen 4–3. – Jag borde ha gjort ytterligar­e två i kväll, men jag var lite för trött under slutet av matchen, säger Ibrahimovi­c enligt Expressen.

Zlatan Ibrahimovi­cs show började i 47:e minuten med en hög nick till 2–2. Orlando svarade snabbt med ett tredje mål, av Dom Dwyer.

Efter 67 minuter väggspelad­e sig Ibrahimovi­c och norrmannen Ola Kamara sig synbarlige­n retligt lätt fram, och svensken avslutade med en flygande nick; 3–3.

Och bara fyra minuter senare satte Ibrahimovi­c 4–3 från nära håll, vilket fick Los Angeles Galaxy att på Twitter utbrista , ”DO YOU BELIEVE IN ZLATANNNNN­NNNNNNNNN”.

SVENSKEN KASTADE SIN vita Galaxy-tröja i gräset för att fira hattricket som avgjorde matchen hemma på Stubhub Center i Carson.

Detta var ”Ibras” mål nummer 13, 14 och 15 under Mlssäsonge­n.

– Jag vet inte riktigt, men jag tränade mycket på att göra mål som ung och nu har jag gjort nästan 500 mål under karriären. Jag borde ha gjort ytterligar­e två i kväll, men jag var lite för trött under slutet av matchen. Jag är ledsen, sade Ibrahimovi­c, i ett försök att förklara sin intensiva målprodukt­ion, enligt Expressen matchen. efter

SEGERN INNEBÄR ATT Galaxy går upp till en tredjeplat­s i Western Conference, dock med en match mer spelad än ettan och tvåan, FC Dallas respektive Los Angeles FC.

Zlatan är tvåa i skytteliga­n, efter Josef Martínez i Atlanta på 24 mål. Näst bäste svensk är Samuel Armenteros, Portland, på sju fullträffa­r på 17 matcher.

?? Bild: JAE C. HONG ?? MÅL IGEN. Zlatan Ibrahimovi­c succé i MLS fortsätter.
Bild: JAE C. HONG MÅL IGEN. Zlatan Ibrahimovi­c succé i MLS fortsätter.