Hallandsposten

Joe Sise är klar för Landskrona

- POVEL ARWIDSON 010-471 51 28 pa@hallandspo­sten.se

För ett drygt en månad sedan gick Halmia ut med att man inte förlänger med anfallaren Joe Sise. Nu presentera­r Landskrona Bois anfallaren på ett korttidsko­ntrakt.

– Det känns jättekul. För mig har det viktigaste varit att komma till en klubb som satsar och som vill något, sedan spelar det mindre roll om det är division 1 eller superettan, säger Joe Sise.

Sises kontrakt med Halmia gick ut sista juni och sedan dess har den skadeförfö­ljda anfallaren varit och provtränat hos flera klubbar.

Och det blev alltså HBK:S seriekonku­rrent Landskrona Bois som vann kampen om Sises underskrif­t.

Han har nu skrivit på ett kontrakt med skånelaget som sträcker sig höstsäsong­en ut.

– Jag har haft en bra dialog med tränaren, och han ser kvalitén och potentiale­n hos mig. Jag tror att det kan bli riktigt bra om jag kan se till att hålla mig skadefri, säger anfallaren.

Landskrona Bois är just på negativ kvalplats i superettan.

– Men de spelar riktigt bra fotboll. En passningso­rienterad fotboll som passar mig.

Sise spelade i HBK 2008-2011 och gjorde 58 matcher och elva mål. Och nu är det möjligt att du kommer tillbaka till Örjans vall som motståndar­e?

– Det har jag inte ens tänkt på. Det är så lätt att börja sväva i väg och tänka på sånt, men jag är för rutinerad för det. Det låter tråkigt kanske, men jag håller mig i nuet, och tänker inte på speciella matcher i framtiden.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden