Hallandsposten

Blandade stjärnor underhålle­r i SVT

TV: HALLÄNDSKA STJÄRNOR MED I SISTA PROGRAMMET

- LINUS BRÄNNSTRÖM/TT

Simstjärna­n Sarah Sjöström, komikern Babben Larsson och samhällsjo­urnalisten Janne Josefsson – de kommer alla att tävla i SVT:S nya fredagsund­erhållning Alla för en. – Det är en kul blandning, säger programled­aren Katrin Sundberg.

”Det blir ju något speciellt och det kommer att bli kul för hela familjen, det lovar jag.”

KATRIN SUNDBERG

programled­are

Storsatsni­ngen är en svensk version av det amerikansk­a programmet Hollywood game night. Och precis som i förlagan blir det populärkul­turfrågor samt kluriga ordlekar till två lag bestående av kända personer. I varje lag ingår även en utomståend­e gäst som har ett stort intresse inom det aktuella ämnet,

NU AVSLÖJAR SVT vilka som ska tävla i Alla för en och det är en diger skara gäster med allt från idrottsstj­ärnor som Sarah Sjöström och Christian Olsson till komiker som Babben Larsson och Måns Möller.

Bland de tävlande märks också journalist­er som Janne Josefsson och Patrick Ekwall samt artister som Robin Bengtsson, Alcazar och Jessica Andersson.

– Det som är fantastisk­t roligt är att det är en sådan bredd på dem, och att det både är människor man har sett tidigare men också att man får upptäcka sådana som man bara har hört på radio eller sett i simbassäng­en. Att låta dem få visa nya sidor, det är ju det som är jättekul, säger Katrin Sundberg.

Hon leder programmet och vid sin sida har hon Björn A Ling som agerar musikansva­rig. Inspelning­arna av programmet pågår just nu och varje avsnitt kommer att präglas av vilka som tävlar.

– VARJE PROGRAM blir helt unikt, tack vare de medverkand­e. Som i avsnittet där Sarah Sjöström, Christian Olsson och Jonas Björkman möter sportjourn­alisterna Patrick Ekwall, Suzanne Sjögren och Marie Lehmann, som ju följt varje steg de har tagit. Det blir ju något speciellt och det kommer att bli kul för hela familjen, det lovar jag, säger Katrin Sundberg.

Alla för en får premiär i SVT den 14 september.

 ??  ?? LEDER PROGRAMMET. Katrin Sundberg är programled­are och Björn A Ling är musikansva­rig i SVT:S nya fredagsund­er-
LEDER PROGRAMMET. Katrin Sundberg är programled­are och Björn A Ling är musikansva­rig i SVT:S nya fredagsund­er-

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden