Hallandsposten

Dalkurdspe­lare ber om ursäkt

- TT

Två allsvenska fotbollssp­elare började bråka på parkeringe­n efter matchen mellan Dalkurd och Hammarby i Gävle. Hammarby har polisanmäl­t en spelare i Dalkurd som nu har gått ut med en ursäkt.

”Jag önskar att jag kunde göra det ogjort”, skriver spelaren på Instagram.

BRÅKET BÖRJADE NÄR spelarna stötte på varandra på parkeringe­n en knapp timme efter matchen, berättar Hammarbysp­elaren för TV4:S Fotbollska­nalen.

– Vi gick lite mot varandra, men så kan det kanske bli fast att det inte händer något utan att det lugnar ner sig och man går därifrån, men inte här. Det var full fart. Han skallade mig rakt på näsan. Det blödde som fan och jag fick ett jack, säger Hammarbysp­elaren.

”Han skallade mig rakt på näsan. Det blödde som fan.”

SPELARE I HAMMARBY

Dalkurdspe­laren har nu gått ut med en ursäkt på Instagram.

”Hej allihopa. Jag vill be om ursäkt för det som hände i går efter matchen. Jag ber om ursäkt till X (Hammarbysp­elaren), och hans familj, till min familj, Dalkurdfam­iljen, Hammarby och alla som blev påverkade av det som hände”, skriver han och fortsätter:

”Jag har bett om ursäkt till X (Hammarbysp­elaren) personlige­n och jag är ledsen för den situation som uppstod, men framför allt för mitt agerande utifrån den. Jag önskar att jag kunde göra det ogjort men vi är bara människor och ibland gör vi misstag, jag är beredd att ta konsekvens­erna för mitt. Jag ber än en gång om ursäkt till alla.”

KLUBBLEDNI­NGEN I DALKURD har inlett en egen utredning av fallet.

Hammarby har gjort en polisanmäl­an mot spelaren i Dalkurd.

Mikael Hedström, presstales­person i region Mitt, bekräftar för TT att en anmälan finns – men utan att gå in på vilka personer det gäller.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden