Hallandsposten

SPORT. Ny seger för Halmstad Hammers efter stabil insats

- LINDA WEINSTOCK lw@hallandspo­sten.se

Halmstad Hammers fortsätter att imponera i träningsma­tcherna. Torsdagens bortamöte mot Hanhals gav en ny seger efter en stabil insats.

HANHALS HAMMERS

– Vi spelade kanske inte en så fin hockey, men vi är stabila i det vi gör och arbetar hårt, säger Hammers tränare Fredrik Johansson efter segern mot Hanhals.

Hammers tog ledningen med 2–0 i den första perioden genom mål av Erik Åhlén och Markus Nygren.

Lagkapten Sebastian Nilsson utökade till 3–0 i den andra perioden innan Hanhals reducerade till 3–1

”Vi måste fortsätta ha en positiv attityd och skapa goda vanor och rutiner så kan detta nog bli en intressant säsong.”

FREDRIK JOHANSSON Tränare i Halmstad Hammers

i tredje.

Nilsson fastställd­e sedan slutresult­atet till 4–1 i tom kasse.

– Crespin (Jacob) i målet och backarna gjorde ett bra jobb i defensiven och tog bort fladdrande puckar och rensade undan. Det visar att hårt jobb lönar sig, säger Johansson som är nöjd med det han har sett på isen så här långt.

– Vi måste fortsätta ha en positiv attityd och skapa goda vanor och rutiner så kan detta nog bli en intressant säsong. Men vi får inte slå oss till ro utan det gäller att ha en ödmjukhet till det vi håller på med.

I Hammers saknades Sakarias Andersson, Niklas Bunnstedt, William Berg och Tim Bothén och dessutom fick Robin Holm kliva av i periodpaus med feberkänni­ngar.

– Trots det har vi med oss fyra kedjor och sju backar till matchen och det visar att vi har en bred trupp att tillgå, säger Johansson.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden