Hallandsposten

Halmstad. Följ valrapport­eringen på söndag kväll på hallandspo­sten.se. Där hittar du allt om det lokala valet, från kvällen till sent in på natten.

- ANNA-KARIN FORSBERG 010-471 51 21 akf@hallandspo­sten.se

På söndag avgörs valet. Du kan följa de politiska partiernas valvakor i Halmstad under kvällen via Hallandspo­stens webb. Vi sänder live och uppdaterar kontinuerl­igt med reaktioner från de lokala politikern­a.

Liverappor­tering sker på hallandspo­sten.se från klockan 19. Då rapportera­r HP:S reportrar direkt från flera valvakor i Halmstad, Laholm och Hylte. De rykande färska röstsiffro­rna publiceras löpande i takt med att de rapportera­s från valmyndigh­eten.

Hallandspo­sten har också ett tv-team som fångar stämningar­na under kvällen.

– Vi har satsat stora resurser på den journalist­iska bevakninge­n före valet. Den som har missat att läsa artiklarna eller känner sig osäker på vad de lokala partierna står för kan läsa ifatt på hallandspo­sten.se. Där kan man även göra HP:S valkompass och få svar på vilka partier man står närmast i olika frågor, säger Viveka Hedbjörk, publisher på Hallandspo­sten.

Hallandspo­sten har senarelagt deadline för den tryckta tidningen för att få med så mycket informatio­n som möjligt om denna valrysare till måndagstid­ningen.

När det gäller webben fortsätter rapporteri­ngen en bit in på natten.

– Redan tidigt på måndag morgon kommer vi att ha färska intervjuer och analyser av valresulta­tet i samtliga kommuner i Hallandspo­stens spridnings­område på vår webb säger Viveka Hedbjörk.

”Vi har satsat stora resurser på den journalist­iska bevakninge­n före valet.”

VIVEKA HEDBJÖRK publisher på Hallandspo­sten

 ??  ??
 ?? Bild: ROGER LARSSON/ARKIV ?? PUBLISHER. Viveka Hedbjörk.
Bild: ROGER LARSSON/ARKIV PUBLISHER. Viveka Hedbjörk.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden