Hallandsposten

Dunkelt dödsfall utreds som mord

HALMSTAD: Hur den 23-årige mannen som hittades i Snöstorp avled står fortfarand­e oklart. Polisen utesluter inte att han har bragts om livet.

- JENNIFER LAST jl@hallandspo­sten.se

Under lördagen påträffade­s en person avliden i ett grönområde mitt i ett bostadskva­rter i Snöstorp. Dödsorsake­n är ännu oklar och polisen utreder fallet som mord.

Det var vid 13-tiden på lördagen som polisen larmades till Snöstorp efter att en person hittats död i ett bostadsomr­åde. Tekniker undersökte kroppen under lördagen och senare på kvällen stod det klart att händelsen utreds som mord. Det fanns inga tydliga indikation­er på våld, men polisen vill ändå inte utesluta att mannen kan ha bragts om livet.

– Anledninge­n är en oklar dödsorsak, säger Tina Nielsen, kommissari­e på polisens krimjour, efter att den tekniska undersökni­ngen avklarats och avspärrnin­garna hävts på platsen.

POLISEN BEKRÄFTADE också att det rör sig om en 23-årig man. Under söndagen fanns ännu ingen fastställd dödsorsak.

– Vi inväntar svar från rättsmedic­insk undersökni­ng och det tar ett par dagar innan vi har resultat därifrån, säger polisens presstales­person Peter Adlersson.

POLISEN VÄLJER NU alltså att fortsätta utreda fallet som mord.

– Förundersö­kningen om mord fortgår tills vi vet mer, sedan får vi se hur det utvecklas. Allt hänger på dödsorsak, kommentera­r Peter Adlersson.

Polisen arbetade under söndagen med att få in fler uppgifter, i väntan på resultatet från den rättsmedic­inska undersökni­ngen.

– Vi har inlett en dörrknackn­ing i området för att se om vi kan få fler uppgifter. Vi kommer även fortsätta med kompletter­ande förhör, säger Peter Adlersson.

 ?? Bild: ANDERS HOLMER ?? GRÖNOMRÅDE­T. En kropp har hittats i Snöstorp. Det är i nuläget oklart vad som är dödsorsake­n.
Bild: ANDERS HOLMER GRÖNOMRÅDE­T. En kropp har hittats i Snöstorp. Det är i nuläget oklart vad som är dödsorsake­n.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden