Hallandsposten

Har HFAB infört sparbeting?

-

HFAB. På Badhusgata­n, Norra vägen och Rhedinsgat­an har HFAB fastighete­r som vi tycker har förfallit allt mer de senaste åren. Att påpeka och göra felanmälan är knappt lönt. Trots upprepade felanmälni­ngar görs inget, och görs det något är det bara en tillfällig lösning.

TIDIGARE HAR HFAB haft en ”vårträff” för de boende där en representa­nt från bolaget samt vår husvärd varit närvarande. Trevligt med lite grillning, där vi hyresgäste­r träffades och kunde komma med frågor och önskemål. Vi kunde också få slänga grovsopor bland annat. Av detta blev det inget i år.

VÅRT GARAGE I källaren på Rhedinsgat­an har blivit städat två gånger per år innan. Inte i år – än! Dessutom är det så smutsigt på källarplan att man får se var man sätter fötterna. Om man nu kan se något vill säga, för där är lampor trasiga sedan länge. Även andra lampor är trasiga.

I soprummet brukar kärl, väggar och golv spolas av lite då och då. Det var riktigt länge sedan detta gjordes.

Där är så skitigt och äckligt så det går inte att beskriva. Där kastas allt från möbler, sängkläder, inredning och diverse annat.

DETTA ÄR BARA några av problemen som finns här. Är det nu så att HFAB har sparbeting, borde kanske vi boende få veta detta?

”En liten Ove bär alla va!”

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden