Hallandsposten

Ett inlandspar­ti som står upp för oss behövs

-

Apropå insändaren "Hur förklaras antalet röster på SD i dessa orter?", 15/9.

POLITIK. Blev precis som ”undrande pensionär”, mycket fundersam över de 31 procent i riksdagsva­let och 24 procent i kommunvale­t på SD som vi presterade i Simlångsda­len. Men jag tror mig vara säker på att det har mycket lite med invandring­spolitiken att göra, vi har ju som sagt mycket få invandrare här. Utan detta är ju en solklar missnöjesr­östning! Kommunpoli­tikernas genuina oförmåga att se dessa delarna av Halmstad. Jodå, ni kommer med buller och bång några gånger under valperiode­n och pratar utveckling­sort – och sedan händer absolut ingenting.

NI HAR HAFT fyra år på er, att se till att vi och barnen kan ha gymnastik och annan träning inomhus, att utveckla vårt så kallade centrum, som utan ideella krafter hade varit helt obefintlig­t. En grupp barn satt fram till i våras i ett kök som klassrum, kollektivt­rafiken är i vissa delar helt obefintlig, Vi har en stor sammanhåll­ning och är måna om vår bygd, så därför har vi själva fixat så att även vi har en rimlig standard, medan man på andra håll i samma kommun bara skriker till så fixas det tämligen omgående.

SÅ DÄRFÖR BEHÖVER det bildas ett landsbygds­parti, eller kanske ännu hellre ett inlandspar­ti som står upp för oss, när pengarna fördelas i de politiska korridorer­na. SD kommer ni ju ändå inte att prata med eller?! Så skamfullt av oss, att många av oss inte tänkte längre! Röstade själv S, för hoppet är ju som bekant det sista som överger människan.

Rätt analys?

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden