Hallandsposten

Halmstadfö­retaget får stort uppdrag

- JERRY CARLSSON 010-471 51 65 jc@hallandspo­sten.se

”Vi kommer att flytta till helt nya och fräscha lokaler på Flygstaden.”

Halmstadfö­retaget Mecs Strategioc­h Reklambyrå inleder ett samarbete med Öresundskr­aft. En satsning som på sikt kan leda till många nya jobb.

Öresundskr­aft har under våren och sommaren genomfört en upphandlin­g av strategisk byrå.

Mecs gick segrande ur striden och kommer att ansvara för strategisk ANNA OTTERSTRÖM informatio­n från analys, idé och koncept fram till produktion, genomföran­de och utvärderin­g.

– Vi är en av de större reklambyrå­erna i södra Sverige och vi planerar att växa ytterligar­e. Därför är det är en fjäder i hatten för oss att få detta uppdrag. Vi är jätteglada, säger Anna Otterström, vd på Mecs.

Hon vill inte närmare avslöja vad affären är värd för reklambyrå­n.

– Initialt kommer vi dock att behöva anställa tre nya medarbetar­e och förmodlige­n ännu fler inom en överskådli­g framtid. Vi söker med ljus och lykta efter personer som besitter rätt kompetens men det är svårt att finna och att fånga upp dem. Kompetensb­risten är tyvärr påtaglig i vår bransch.

I mars nästa år kommer Mecs att flytta ut från sina nuvarande lokaler på Söndrums industriom­råde.

– Vi kommer att flytta till helt nya och fräscha lokaler på Flygstaden. Det är ett måste för att vi ska kunna stärka vår tillväxt och attrahera nya medarbetar­e och kunder, säger Anna Otterström.

vd på Mecs

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden