Hallandsposten

Tuffa tider för de bästa spelarna

- LEIF JOHANSSON leif.johansson@tt.se

Denna vecka fortsätter spelet I Nations League och åtta matcher finns med på Stryktipse­t.

Sommarens Vm-slutspel bjöd på tuffa matcher. En kort tid efter Vmfinalen följde några uppvisning­smatcher och sedan började ligaspelet i Europa.

Nu är gruppspele­t i både Champions League och Europa League igång. Före det var det kvalspel till de båda turneringa­rna. Efter att ligaspelet börjat har nystartade Nations League haft sin premiär. Denna vecka kommer nya matcher i den turneringe­n. Några spelare fick extra vila eller begränsad speltid i de inledande ligamatche­rna efter Vm-slutspelet.

Lag som Barcelona, Real Madrid och Bayern München som normalt

NATIONS LEAGUE

League A – Grupp 1 har höga poängsnitt i ligan har gått på överraskan­de poängförlu­ster. Det intensiva spelprogra­mmet har kostat energi och påverkat lagen att hitta sin rätta spelnivå.

Skaderiske­n ökar och lagens tränare hoppas att spelarna återvänder skadefria efter matcherna i Nations League. Tolv bortavinst­er från Nations League så här långt. Turkiets bortaseger mot Sverige är det högsta oddset på det tipsteckne­t! Denna vecka är Armenien, Makedonien och Georgien de tre största favoritern­a.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden